Ser sig som utvalda – så tokiga är globalisterna: ”Ska rätta till det Gud inte lyckades med”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

FN, World Economic Forum och andra globalistiska grupper arbetar intensivt med att försöka stöpa om världen. Kina är förebilden och testlandet. Till sin hjälp använder de olika globala ”kriser”, säger Jacob Nordangård, doktor i teknik- och vetenskapshistoria, i en ny intervju med Swebbtv. Slutmålet är total kontroll, en världsregering, och ett socialt kreditsystem där till exempel människors inköp och koldioxidanvändning kan bevakas. Genom att blåsa upp eller skapa globala ”utmaningar” får de ”världsmedborgarna att känna att de är skyddade mot någonting”, förklarar Nordangård.

Organisationer som FN och EU bildades för att bevara freden. Det har väl gått sådär med det.

Men sedan har grupperna blivit ett redskap för globalisterna och deras agenda.

För detta ändamål används olika ”kriser”, som man hittar på, överdriver och/eller exploaterar.

Kina är globalisternas mönsterland. Där testar man sådant som ett socialt kredit-system, vilket är slutmålet att succesivt införa även i väst.

2021 bildade FN ”Our Common Agenda”, ”Vår gemensamma agenda”.

”På FN:s 75-årsjubileum lovade medlemsstaterna att stärka den globala styrningen för nuvarande och kommande generationers skull”, kan man läsa om detta på FN:s hemsida.

– Man ska ta fram en global riskrapport varje eller vartannat år där man tar upp hoten, säger Jacob Nordangård. Detta är en central del i FN:s framtida roll, att lösa de här stora globala problemen. World Economic Forum satte igång med det redan 2004. Man tog fram rapporterar som handlar om globala utmaningar. Flera andra viktiga tankesmedjor har också sysslat med detta. Och där listar man olika typer av hot. Som koldioxiden och pandemier.

– De säger inte världsregering rakt ut, utan ”Global Governance System”, som då ska hantera det här, och därför måste nationerna underställa sig det. Så det blir i konsekvensen samma sak.

– Världsmedborgarna måste känna att de är skyddade mot någonting. För annars faller hela det här bygget ihop, påpekar Jacob Nordangård i Swebbtv.

Men varför är alla politiker till exempel med på klimatspåret? Det finns inget annat val om man vill göra politisk karriär. Så mycket makt har nämligen globalisterna.

– Du överlever ju inte politiskt om du har en annan åsikt i den här frågan. De vet också att karriärvägen för en politiker går genom EU och FN. Det är ju det som Stefan Löfven har gjort. Han får nu leda en FN-panel. Så de är trogna den här agendan. De får en karriärmöjlighet.

Jacob Nordangård talar även om den så kallade fjärde industriella revolutionen, som World Economic Forum är besatt av, samt den digitala ”världshjärnan” och AI. Detta är som gudomliga verktyg för att kunna styra det framtida samhället.

Globalisterna är så tokiga att de ser sig själva som ett komplement till Gud.

– Det Gud gjorde var otillräckligt, säger Nordangård om deras tänkesätt. Man ska rätta till det. De tar sig rollen att rätta till det som Gud inte lyckades med. Man ska göra det perfekt som Gud lämnade. Egentligen innebär det en kontroll av någonting som inte vill kontrolleras.

De tror att de är utvalda, eftersom de lyckats så bra och anser att de är så smarta. De ska bygga Eden. Och de som inte lyckats med samma sak är syndare.

Det handlar om en framgångsteologi.

– Det är så man resonerar. Det är Gud. Det är därför man är framgångsrik och förtjänar den platsen. De andra, de som lever i armod, har förmodligen gjort fel livsval. Därför är de kvar där.

– Det blir som en egen religion.

Se hela programmet:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program