Sabuni testar positivt – strax efter tredje dosen

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Foto: Riksdagen

Även Liberalernas partiledare Nyamko Sabuni har nu fått covid. Hon tog nyligen sin tredje dos ”vaccin”, skriver hon i sociala medier.

Liberalernas partiledare Nyamko Sabuni har testat positivt för covid-19.

En majoritet av partiledarnas i Sveriges riksdag har därmed haft sjukdomen.

Sabuni berättar dessutom att hon testade positivt strax efter tredje dosen.

”Jag befinner mig isolerad i hemmet efter att ha testat positivt för covid-19. Jag mår bra och är vid gott mod. Jag har också nyligen tagit min tredje spruta — tack svensk sjukvård för den möjligheten”, skriver hon på Facebook och fortsätter:

”Det är absurt att vi idag har hårdare restriktioner än när smittan började och var som farligast. Det är även upprörande med inskränkning av exempelvis stängningstider som är ologiska och inte har kunnat motiverats. Det som gör mig mest upprörd är att regeringen inte kan ansvarsutkrävas då de väljer att inte ge oppositionen full insyn i pandemihanteringen, ständigt skyller misslyckanden på regioner och vid kritik hänvisar till Folkhälsomyndigheten.”

Nyligen avslöjade Fria Tider att Folkhälsomyndigheten mörkat att smittspridningen varit störst bland vaccinerade. ”Den vaccinerade delen av befolkningen sprider mest smitta – per person”, skrev tidningen i januari.

Enligt mRNA-teknikens grundare Robert Malone verkar det rentav vara så att ”vaccinet” av någon anledning främjar smittspridning.

Igår meddelade Kanadas premiärminister Justin Trudeau att han också testat positivt för covid. Även han tog nyligen en tredje spruta.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program