Ryska varningen till Sverige: Nato kommer offra er efter Ukraina

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Foto: Nato

Sverige blir ett ”legitimt mål” för Rysslands militär efter Nato-inträdet. Det skriver den ryska ambassaden i Stockholm på sin hemsida. Makteliten i USA har fått svenska politiker att ”störta ner sitt folk i Natos avgrund”, precis som Ukraina, hävdas det.

Ukraina håller på att utplånas till följd av kriget mellan Ryssland och västvärlden, enligt USA:s tidigare president Donald Trump.

Nu varnar ryska ambassadören i Stockholm för att Sverige står näst på tur.

När det inte finns några fler ukrainare, kommer svenskarna tvingas slåss mot Ryssland.

”Efter Finlands och Sveriges anslutning kommer den totala längden av gränser mellan Ryssland och Nato nästan att fördubblas. Om någon fortfarande tror att detta på något sätt kommer förbättra säkerheten i Europa, var så säkra på att de nya medlemmarna i det fientliga blocket kommer bli ett legitimt mål för ryska vedergällningsåtgärder, inklusive sådana av militär karaktär”, skriver den ryska ambassadören och fortsätter:

”Nato/Storbritannien förbereder redan skicka ammunition med utarmat uran till Ukraina. Sverige, som spottar på sin egen försvarsförmåga, ökar snabbt utbudet av tung offensiv utrustning… Svenska volontärer ansluter sig till Ukrainas väpnade styrkor, varav några, av en märklig slump, är aktiva militärer inom den nationella väpnade styrkan. Man bör inte utesluta möjligheten att Natos önskan att slåss mot Ryssland ’till den sista ukrainaren’ kommer leda till att det helt enkelt inte finns några ukrainare kvar som kan slåss, och att blockets ledning då kommer besluta sig för att helt gå in i konflikten. I så fall kommer svenskarna utan tvekan dras med in, och skickas att dö för andras intressen. Var den tvåhundraåriga perioden av alliansfrihet en mörk milstolpe i svensk historia? Inte alls. Det är tydligt att svenska politiker ’förtrollade’ av Washington medvetet störtar ner sitt folk i Natos avgrund. Men de som i Sverige tyst håller med om detta katastrofala val, ska då inte högljutt skylla på sin regering när det sedan står klart exakt vad som hände med det en gång välmående landet, vars socioekonomiska modell och oberoende utrikespolitiska linje har varit vägledande för många länder.”

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program