Trump: Ukraina utplånas – på grund av ”idioterna” som styr oss

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Donald Trump. © Foto: Gage Skidmore (CC BY-SA 2.0)

USA:s förre president Donald Trump tänker inte följa globalisternas väg mot världskrig. Tvärtom. Han kommer stoppa kriget i Ukraina inom 24 timmar om han blir president på nytt efter valet nästa år, säger han i en intervju med Fox News Sean Hannity. Ukraina håller nämligen på att förintas totalt.

Donald Trump, som siktar på att bli USA:s president igen 2024, vägrar följa globalisternas krigshets i Ukraina.

I stället anser han att kriget måste upphöra omedelbart. Inte nog med att det riskerar leda till ett nytt världskrig, Ukraina utplånas. Det är vad som sker i verkligheten, säger han, vilket går emot medias narrativ om att Ukraina ständigt vinner.

Enligt Trump finns det en risk att världen befinner sig ett nytt världskrig när det är dags för USA:s kommande presidentval nästa år. Detta eftersom västvärlden idag styrs av ”idioter” som ”inte vet vad de håller på med”.

– Det blir ett kärnvapenkrig som får första och andra världskriget att framstå som en barnlek.

Trump skulle kunna stoppa kriget på 24 timmar, hävdar han.

– Det viktiga är att kriget upphör nu, eftersom Ukraina håller på att utplånas, fortsätter han och påpekar att Ukraina liknar en rivningsplats där landet alltså förintas.

”Den verkliga anledningen till att några av de idiotiska experterna på Fox klagar över Trumps intervju med Hannity är att Trump vägrar driva globalisternas budskap angående konflikten mellan Ukraina och Ryssland. Trump kommer att skapa FRED!”, skriver en debattör på Twitter.

Se intervjun HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program