MIKAEL WILLGERT:
Swebbtvs konferens genomfördes den 25 mars. Kanske den mest givande konferensen vi har haft!

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Vi höll inte konferensen på Solliden, Skansen som planerat. Vi fick ju det smått otroliga beskedet från Rasta Restauranger, som driver Solliden på Skansen, att deras värdegrund gav dem rätt att säga upp vår bokning för 310 personer, en dryg vecka innan konferensen skulle ha ägt rum.

Det visar tyvärr att familjeföretaget Burgsvik Group som driver Rasta Restauranger är ett ohederligt bolag som inte står för en överenskommelse och som inte ens svarar på mail eller telefon.

Men Rasta Restauranger lyckades inte helt sabotera yttrandefriheten. Många tusen människor var besvikna över agerandet och vi fick hjälp att i sista stund lösa problemet.

Så konferensen genomfördes för 150 engagerade personer. Senare på kvällen kunde vi samlas för att inta mat. De flesta fick också möjlighet att smaka Swebbtvs organiska vin som ska lanseras på Systembolaget i april. Recensionerna var mycket positiva vilket är kul.

I konferensen diskuterades vart Sverige är på väg. Denna konferens, nr 6, fick underrubriken:

”Vi leker med elden och när allt har brunnit ner står bara skorstenen kvar”.

Konferensen var Swebbtvs sjätte konferens på temat ”Det stora bedrägeriet – största bedrägeriet i Sveriges historia”

I planeringen av konferensen hade vi tänkt föra fram att vi kanske står inför en vändning. På fem år har mycket hänt. Sådant som tidigare var tabu är nu uppe till diskussion. Problemen med massmigrationen, kriminaliteten, religiösa och etniska motsättningar går lättare att tala om.

Men det räcker inte. Hastigheten i den destruktiva förändringen går allt snabbare. För varje framsteg finns också förlorad terräng.

Slutsatsen blev att vi måste diskutera den osminkade bilden att Sverige glider oss ur händerna! Får utvecklingen fortsätta blir det en sorg för våra barn och barnbarn. Ett land övertaget av främmande intressen.

”Vi leker med elden och när allt har brunnit ner står bara skorstenen kvar”.

I Elsa Beskows saga ”Hattstugan” leker barnen med elden. Allt slutar med att stugan brinner ner. Vi är nog många som tog intryck av sagan och tänkte oss för innan vi lekte med elden, när vi var små.

I sagan kommer Tomten och reder upp situationen när stugan brunnit ner. Han tar över mamman och barnen.

I Sverige har vi fått ett styre som leker med Sveriges framtid. Som riskerar vårt land med brottslighet, massmigration, könsförvirring, etniska och religiösa motsättningar, feminisering, penningrullning, gröna bubbelprojekt, ett växande skuldberg, energikris och ett misslyckande inom i stort sett all offentlig verksamhet.

För Sverige kommer Tomten inte att återställa situationen. Istället väntar NATO-medlemskap, Euro-medlemskap, intensifierat styre från EU, FN och deras organisationer, indrivning av skuldberget med övertagande av svenskarnas tillgångar, rörelsebegränsningar, pandemipass, fortsatt massmigration, feminisering och kvotering av styrelser, inkompetent ledning på alla nivåer och fortsatt korruption och bedrägerier maskerade till ”misstag” och ”olyckliga” beslut.

Allt möjliggörs genom våra etablerade medier som styrs av de krafter som tjänar på denna utveckling och på plundringen av Sverige!

Vi har i tidigare konferenser liknat Sverige vid ett fiskstim som kan vända tvärt. Svenskarna vill precis som fiskarna simma i mitten, rädda att bli uppätna av rovdjur. Vändningen är en kollektiv process där alla deltar på olika sätt. I vår Lördagsintervju med den danske författaren och journalisten Mikael Jalving nämner han att Sverige har en styrka i att kunna vända tvärt. Se på NATO-processen eller kärnkraftfrågan nyligen. Sverige har lättare att göra helt om som en följd av vår konsensuskultur. Och det sker i det fördolda och utan offentlig diskussion.

Kan Sverige snabbt byta riktning och hur skulle det gå till? Kan vi få folk att inse allvaret i situationen? Att problemen i Sverige inte alls är på väg att lösas, tvärtom!

Men för att stödja den kollektiva omvändningsprocessen behöver vi inpränta bilden av vart Sverige är på väg och att vi kanske får se vårt land i ruiner.

Jag hade ett samtal med professor em. Claes G. Ryn som lyfte fram att vänstern har varit fenomenal på att skapa utopier och fantasifulla visioner som utnyttjas av politikerna för att få väljarnas röster, trots att dessa visioner har visat sig omöjliga att förverkliga. De leder istället till förtryck och i förlängningen massmord.

Claes G. Ryn menar att det är fantasin och visionerna som styr samhällsutvecklingen. Vi som är konservativa har varit dåliga på att få ut visioner och spännande fantasier. Det kanske inte är så konstigt eftersom det inte är så spännande med ett fungerande samhälle. Där det finns energi, arbete, sjukvård, ett fungerande försvar, rättsväsende och där allt fungerar. För oss svenskar är det normaltillståndet som många fortfarande tror att vi är på väg tillbaka till.

Svensken i allmänhet tror inte att något farligt kan hända oss eller vårt land.

Hur ska vi få folk att inse de faror vi står inför?

Vi behöver presentera visioner som har genomslag. Våra visioner och fantasier behöver beskriva den sorgliga situation som Sverige är på väg emot. Vad som händer när man låter feminism, inkompetens och vänstervisioner tillsammans med utländska intressen styra samhället.

Som gamla tiders sagor. Många av oss kommer ihåg Disneys film Pinocchio eller Elsa Beskows Hattstugan. När barnen hade lekt med eld och tänt på huset, då brann det ner och kvar stod bara skorstenen. Vi står inför samma situation. Sverige förstörs och lämnas bort, kvar till oss svenskar finns snart bara resterna av vårt arv, Sverige. Och ett stort skuldberg. Och skyldighet att skicka ut våra barn i främmande krig. Oss och våra tillgångar kommer att styras eller disponeras av andra.

Vi behöver illustrera detta på sätt som är begripligt för att väcka folk, så de fattar att situationen håller på att gå oss ur händerna. Det finns ingen tomte som vill hjälpa oss, tvärtom. Tomten är den som får genomföra övertagandet av allt som var vårt.

Vi behöver avslöja de skickligt iscensatta bedrägerierna inom ett antal områden, som möjliggör denna utveckling.

Det handlar om massmigrationen, klimatfrågan, feminismen/identitetspolitiken, pandemin, energifrågan och andra ekonomiska frågor.

Bakom bedrägerierna finns de internationella finansintressena som styr västvärldens medier och FNs olika organisationer. De styr våra politiker genom feta arvoden och löften om höga positioner i deras organisationer. De styr också en mängd ideella organisationer och kristna församlingar. De styr inriktningen på universitetens forskning och de vetenskapliga resultat som används för att genomföra bedrägerierna.

Vi planerar att lägga ut konferensens föredrag de närmaste veckorna. Sprid programmen bland dina kontakter.

Om detta må du berätta!

Tala medan tid är!

 

Mikael Willgert
Chefredaktör

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program