”Psykologisk krigföring” – makteliten har skapat en ny kris för att kuva folket

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Den så kallade energikrisen är inget som uppstod ur tomma intet. Det handlar om medvetna beslut fattade av västvärldens elit. Makteliten försöker återigen tyrannisera och kontrollera folket. Precis som under covid, som hade kunnat hanteras på ett helt annat sätt. Det hävdar rättsfilosofen Eva Vlaardingerbroek i brittiska GB News.

Igår rapporterade Swebbtv Nyheter om att EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen nu använder samma retorik som under den så kallade pandemin.

Nu ska man ”plana ut” elpriset. Innan skulle man ”plana ut” covid.

Enligt den nederländska rättsfilosofen (LL.M) Eva Vlaardingerbroek är det ingen slump att samma retorik används på nytt – återanvänds.

Europas globalistiska politiker försöker manipulera folket med ord.

– De håller med på en ordlek, säger Vlaardingerbroek i en ny intervju med GB News. Ursula von der Leyen ska ”plana ut kurvan” igen. Hon använder dessa ord som en form av psykologisk krigföring. De gör det för att folk är förvirrade och den här typen av retorik, som de fortsätter hamra in i våra hjärnor, funkade under covid för att vi skulle ge upp alla våra rättigheter. Och de vill inte släppa detta. De vill att vi ska följa deras narrativ, lyda dem och göra precis vad de säger. Det är vad ”platta ut kurvan” betyder. De gör det medvetet!

– Och vi spelar med i detta när vi pratar om en energikris i Europa. Vi har ingen energigris i Europa, vi har en ledarskapskris!, dundrar hon vidare.

– Vi har makthavare som fattar medvetna beslut som försätter människor i dessa svåra omständigheter. Det är vad som pågår. Det är ingen energikris som uppstått ur tomma luften. Det är ingen pandemi som vi inte kunde ha löst på något annat sätt. Det handlar om medvetna beslut från makteliten för att tvinga oss till underkastelse.

På sin Twitter går Eva Vlaardingerbroek ännu längre. Där spår hon värre tyranni framöver.

”Ursula von der Leyen använder ’platta ut kurvan’ med flit eftersom det fungerade för att ta bort våra rättigheter under ’covid’. Det är rent psykologiskt betingat för att få oss att acceptera samma sak igen. Jag säger er: mat-/energiransonering är nästa steg och de kommer att använda det digitala covidpasset (QR-kodsystemet) för att göra det”, skriver hon.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program