Professor om hur ”pandemin” hanterades: Allt gjordes på fel sätt – 9 av 10 liv hade kunnat räddas

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Den så kallade covidpandemin hanterades katastrofalt utifrån en ”politisk lögn”. Och av någon anledning skedde det inte bara i enstaka länder, utan runt om i världen. Det säger infektionsprofessorn Christian Perronne i en intervju med Swebbtv. Enligt Perronne hade 90 procent av dödsfallen i början av covidsmittan kunnat förhindras om existerande behandlingar, som alltså redan fanns, hade tillåtits i stället för förbjudits.

Den kända franska professorn i infektionssjukdomar, Christian Perronne, är mycket kritisk till hur världen hanterade covid.

Allt som kunde göras fel, gjordes fel.

Redan från början, alltså under tuffare virusvariant, var dödligheten mycket låg, påpekar han. Detta bekräftades tidigt av svenska Folkhälsmyndigheten som gjorde en studie på personer som insjuknade mellan 21–30 mars 2020. Dödligheten under 70 år var 0,1 procent.

– Det var inte den pandemi som basunerades ut i media varje dag om att alla skulle dö.

Enligt Perronne fanns det existerande behandlingar så som Ivermektin och hydroxiklorokin, som dessutom hade använts av ”miljarder” människor. De var således säkra. Men de stoppades och svartmålades, för att det så kallade vaccinet skulle kunna nödgodkännas.

– Vi hade behandling, men alla regeringar sade att man inte skulle använda behandlingarna. Det var väldigt förvånande, fortsätter professorn.

– Man hade kunnat följa hundratals personer i olika länder och efter tre månader haft vi haft bekräftelse på att det fungerade.

Men så gjorde man inte.

– För mig var det väldigt förvånande.

Han menar att många av dödsfallen hade kunnat förhindras, om behandlingarna tillåtits.

– 90 procent av dödsfallen berodde på det faktum att läkare in tilläts behandla. Vi hade behandlingar, säger Christian Perronne.

I stället för fungerande behandlingar sattes läkemedlet Remdesivir in, som är farligt för kroppen, men dyrt.

– Varför sa alla experter i mars 2020 i att vi hade det ideala läkemedlet? Det fungerade inte, och det är väldigt giftigt för njurarna och levern. Detta vet vi. Det finns publicerat, säger Christian Perronne till Swebbtv. Det är kriminellt att rekommendera det. Jag kan inte förstå det.

Att stänga skolor, när barn löper extremt liten risk från coronavirus, är ett exempel på hur världen agerade tokigt, menar han.

– Det var därför jag talade ut. Från allra första början gjordes allt fel, säger Perronne.

– Jag vet hur man ska hantera en epidemi. Jag har gjort det innan. Men jag anklagades för att vara en konspirationsteoretiker och charlatan, av kollegor, politiker och journalister. Men de attackerade mig aldrig på vetenskapliga argument. För det kunde de inte.

Perronne har skrivit två böcker om covid. Inte heller dessa har angripits vetenskapligt, säger han.

– De kunde aldrig angripa mig. För i den andra boken finns det 60 sidor av referenser, som bevisar vad jag säger.

Enligt Christian Perronne är ”vaccinet” mot covid inte ett vaccin. Tvärtom är det en förstärkare av viruset, hävdar han. Både sars-cov-2 och vaccinet innehållet sprikprotein, som är giftigt.

– Dessa experimentella produkter är boosters av viruset.

Det går att se hur den massivt använda produkten förvärrat och ökat smittan, även när det gäller dödsfall, förklarar han vidare.

– Vi borde stoppa det omedelbart, säger han och påpekar att de biverkningar och dödsfall från vaccinet som officiellt registrerats troligen utgör 10 procent av den verkliga siffran.

– Det är en stor mängd i världen, påpekar Perronne i Swebbtv. Det sades att ovaccinerade var orsaken till att pandemin fortsatte. Det är precis tvärtom. Det är de vaccinerade som sprider det mer och som utgör de flesta allvarliga fall.

– Det var en politisk lögn, inte bara i ett land utan över hela världen.

Se hela intervjun:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program