Påven: Vaccinkritiker behöver ”verklighetsterapi”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Samtidigt som förkylningsviruset omikron ser ut att på egen hand avsluta den så kallade coronapandemin, fortsätter globalistiska röster att mana till mer vaccinering.

Det spelar ingen roll hur många doser ”vaccin” man tar mot covid-19. Det funkar ändå inte.

Inte ens en fjärde dos stoppar infektion, visar nya data från Israel.

Men det är inte så viktigt längre, eftersom den nya omikronvarianten av viruset ändå är så mild som en förkylning. Pandemin är därmed så gott som över.

Även tidigare historiska pandemier har slutat med milda virusvarianter och varat totalt cirka 2-3 år. Spanska sjukan existerade mellan 1918-1920.

Men från globalistiskt håll, som på World Economic Forums årliga Davosmöte, är pandemin inte alls slut, något Swebbtv skrev om tidigare idag. Enligt dem är smittan fortfarande ett farligt monster. Och ännu fler måste därför ta det riskfyllda ”vaccinet”, trots att det är förknippat med ”groteskt” många dödsfall och skador, enligt specialistläkaren Peter McCullough.

Enligt FN-chefen Antonio Guterres måste ”hela världen vaccineras” för att pandemin ska anses avslutad, sade han på Davosmötet enligt Today.

Nyligen uttalade sig även Påve Franciskus i frågan, och han vill fortsätta massvaccinera världen mot omikronförkylningen. I ett tal tidigare i januari använde han ”några av sina starkaste ord hittills och uppmanade människor att vaccinera sig”, som Euronews uttrycker det.

– Kampen mot pandemin kräver fortsatt en betydande insats från allas sida, sade han i talet. Det är viktigt att fortsätta vaccinera den allmänna befolkningen så mycket som möjligt.

Påven tog även strid mot så kallade ”anti-vaxxers” i sitt anförande, och hävdade att vaccinering och hälsovård är en ”moralisk skyldighet”.

– Tyvärr ser vi alltmer en värld av starka ideologiska klyftor. Människor låter sig påverkas av stundens ideologi, förstärkta av grundlös information eller dåligt dokumenterade fakta. Varje ideologiskt yttrande strider mot det mänskliga förnuftets band med sakernas objektiva verklighet. Pandemin, å andra sidan, uppmanar oss att anta en sorts ”verklighetsterapi” som får oss att konfrontera problemet direkt och anta lämpliga lösningar för att lösa det, sade han.

Enligt påven är vaccinen ”den mest rimliga lösningen” på covid-19 och han efterfrågar ”effektiva vaccinationskampanjer”.

– Det krävs ett stort engagemang från det internationella samfundets sida, så hela världens befolkning har lika tillgång till nödvändig medicinsk vård och vaccin. Jag vill särskilt uppmana alla stater som arbetar för att upprätta ett internationellt instrument för pandemiberedskap under Världshälsoorganisationen att anta ett regelverk som har generös fördelning som nyckelprincip så att alla garanteras tillgång till diagnostiska verktyg, vaccin och läkemedel.

Enligt källor till den katolska tidningen National Catholic Register ska påven ha träffat Pfizers vd Albert Bourla privat två gånger förra året.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program