Mikael Willgert: Sverige styrs av en ”maffia” – som driver oss i helt fel riktning

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Vad är det egentligen som sker i Sverige och övriga västvärlden? Är det folkets representanter som fortfarande sitter vid ratten och styr för nationernas bästa? Nej. I realiteten har västvärlden tagits över av en ”världsekonomisk maffia” som manövrerar länderna i en riktning som gynnar helt andra intressen, förklarar Mikael Willgert i Swebbtv. Denna maffia kontrollerar, genom sina medier, det ”kollektiva medvetandet” och saluför frågor som klimatet, massvaccinering och invandring. I Sverige har Bonnierpressen ”blivit en kanal för den världsekonomiska maffian”, säger Willgert.
– Tänk dig ett Sverige utan Bonnierpressen, utan den tankevärld som DN skapat och som genomsyrar Sverige.

Svenskarna håller på att förlora sitt land. Det varnar nu Swebbtvs vd Mikael Willgert för.

– Vi trodde kanske det skulle finnas makter i världen som skyddar vårt land, men våra allierade kan svika, säger han.

När det kommer till kritan går det bara att lita på sig själv. Därför behöver svenskarna plocka fram sitt mod och sin handlingskraft.

– Under det senaste året har vår regering kastat in oss i ett krig med Ryssland som leds av USA. USA finns i en annan del av världen och har helt andra prioriteringar, fortsätter han i Swebbtv.

– Vi har också ansökt till Nato, och även där leder USA. Men också Turkiet har en avgörande krigsmakt i Nato. Och det är ett land med en annan religion, som inte delar vår historia, och sannolikt inte vår framtid. Trots att våra makthavare gör allt för att blidka Turkiet, har priset för deras ja hela tiden höjts, och deras muslimska religion har kommit att stå i centrum.

Nu lobbas det från flera håll för att förbjuda koranbränningar, en företeelse i Sverige som satt käppar i hjulet för Nato-ansökan. Man ska alltså inskränka vår yttrandefrihet.

Åke Bonnier, biskop i svenska kyrkan, vill klassa koranbränningar som hatbrott och säger i SVT att det handlar om ”ett angrepp inte bara mot det muslimska folket utan mot alla oss troende”,

Den svenska regeringen har bland annat bjudit in en stor muslimsk organisation till ett möte som ska handla om ”kampen mot islamofobi”.

Men enligt Willgert är det som kallas islamofobi ofta berättigad kritik mot islam. Han påpekar att man aldrig ska pudla, aldrig ge efter, i sådana här frågor. Då blir man svag.

– När både Svenska kyrkan och vår regering backar och sviker våra grundläggande ideal, gör det oss svaga och motparten får styrka, säger Mikael Willgert och förklarar att lagen om hets mot folkgrupp är ett sätt att tysta befogad islamkritik.

– Här i Sverige råder inte islam och sharialagar. Här får man bränna sina egna böcker, eller göra en rondellhund med godtyckligt utseende, fortsätter han. Vi kan respektera att Iran har sina lagar, men vi måste inte tycka att deras ständiga avrättningar, i islams namn, är någonting bra.

– Det är inte islamofobi. Det handlar om att vi har olika värderingar.

Även från Säkerhetspolisens håll talas det nu om att koranen ”skändas”, och att detta kan öka terrorhotet mot Sverige.

– När man pratar om att en massproducerad bok har skändats, då tycker jag att man har tappat perspektivet, säger Mikael Willgert och framhäver att ordet ”skändning” passar bättre när det gäller alla grova våldtäkter som sker i Sverige.

Det som regeringen, myndigheter och Svenska kyrkan egentligen sysslar med, säger han, är ”underkastelse”, något som tar udden av alla berättigad kritik mot islam, vilket i sin tur leder till att islamister flyttar fram sina positioner i Sverige.

Enligt Mikael Willgert borde Sveriges makthavare i stället konfrontera islamska ledare om den omfattande förföljelse som sker mot kristna.

Genom till exempel koranbränningar exponeras en bristande respekt för yttrandefriheten. Sådana provokationer är alltså befogade. Dessutom har det förhindrat ett svenskt Nato-medlemskap, vilket svenskarna enligt Willgert borde vara tacksamma för.

Mikael Willgert riktar även häftig kritik mot den omtalade FOI/Säpo-rapporten, som går till attack mot Sveriges fria medier, som Swebbtv. Rapporten pekar ut Swebbtv som Sveriges främsta regimkritiker.

FOI lyder under Försvarsdepartementet.

Enligt Willgert har Försvaret hela tiden haft fel och vilselett om Ukrainakriget.

– När man läser detta skräp undrar man hur Försvaret skulle klara ett krig, säger han. Försvarets rapporterar och uttalanden är en vilseledande propaganda som lurar riksdag och regering. Och det här är allvarligt, eftersom vår regering ska leda skyddet av vårt land.

Sverige styrs inte utifrån svenska folkets intressen, utan av en ”maffia”, menar han vidare.

– Sverige är idag utsatt för något som kan liknas vara en maffia, en världsekonomisk maffia. Det kan låta som ett hårt ord, men när vi tänker efter visar det sig att denna maffia inte betraktar människolivet ha något större värde. Och maffian leds av det vi brukar kalla internationella finansintressen, eller globalister. Det är de bolag och finansfamiljer som tillsammans kontrollerar det som händer i västvärlden och en stor del av övriga världen.

Hur har till exempel det eskalerande våldet och kriminaliteten i Sverige kunnat viftas bort som socioekonomiska faktorer? Varför har media och kriminologer torgfört denna tes?

– Dagens Nyheter och Bonnierpressen har varit trendsättaren som format vårt kollektiva medvetande, säger Willgert och påpekar att de driver ”den världsekonomiska maffians agenda”.

Denna agenda handlar om frågor som invandring, klimatskrämsel, feminism, HBTQ, vaccin, höjda elpriser och en ökad kriminalitet.

– DN har arbetat för att vi ska komma fel i alla områden som berör vår säkerhet och utveckling som nation, inte minst i försvarsfrågan och i förhållandet till Ryssland. Tänk dig ett Sverige utan Bonnierpressen, utan den tankevärld som DN skapat och som genomsyrar Sverige.

Enligt Willgert har DN så mycket makt att man influerar alla övriga nyhetskanaler. Man ”sätter agendan” för samtliga medier i Sverige, säger han. Efter andra världskriget har Bonnierpressen rentav ”blivit en kanal för den världsekonomiska maffian”, som vuxit sig allt starkare.

Den världsekonomiska maffian agerar över landsgränser och försöker styra genom överstatliga organisationer som FN, EU och Nato. Och genom USA.

Mikael Willgert undrar hur Sveriges riksdag kunde vara så naiv att den blint valde att följa Ukrainas president Zelensky och skicka över mängder av vapen utan att egentligen veta något om möjligheten att vinna kriget mot Ryssland. För det har Ukraina knappast gjort. ”Motoffensiven” har misslyckats – och hundratusentals soldater har dött. Det är resultatet.

– Nato utnyttjas som oligarkmaffians privata armé, och sprängningen av Nord Stream har gett stor försäljning för den världsekonomiska maffians oljebolag.

Vidare berättar Mikael Willgert att försäljningen av Swebbtvs omtalade vin har gått så bra att det kommer ut på hyllorna i minst 46 olika butiker från den 1 augusti.

– Detta är verkligen positivt och en seger över Expo och de medier som försökte stoppa vår lansering. Expo är för övrigt i högsta grad kopplat till den världsekonomiska maffian. Tidigare drev Expo maffians agenda bara gällande migrationen, men idag har de utökat till att även driva agendan om klimatet och vaccinen, vilket är närmast komiskt. Expo har ju ingen kompetens inom dessa områden. Men det här är några av maffians andra huvudområden.

Senare i år planerar Swebbtv även lansera ett vitt vin.

Mikael Willgert avslutar med att det trots allt finns hopp för Sverige och svenskarna. Historien visar nämligen att saker och ting kan skifta tvärt och fort. Ett fiskstim kan vända snabbt.

Se hela programmet:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program