FOI/Säpos tramsrapport ska skydda globalisternas ”värdegrundsdemokrati”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

FOI och Säpo försöker tysta de fria medierna i Sverige med sin rapport ”Rutten demokrati”. Det säger Swebbtvs vd Mikael Willgert till Swebbtv Nyheter. Rapporten listar Swebbtv som den främsta motståndaren.
– Tjänstemän som sitter på myndigheter och missbrukar sin ställning är något vi måste börja attackera och ta tag i. De får helt enkelt inte ha den här typen av jobb.

Den oseriösa rapporten ”Rutten demokrati” från Totalförsvarets forskningsinstitut, FOI, som gjorts på uppdrag av Säkerhetspolisen, listar Swebbtv – som avslöjar globalisternas stollerier och bedrägerier – som nummer ett bland fria medier.

Rapporten är en attack mot fria, alternativa medier.

– Skriften är full av hat och hot mot de fria medierna, säger Swebbtvs vd Mikael Willgert till Swebbtv Nyheter.

– Det är en propagandaskrift och en konspirationsteori, för att använda deras egna favoritord. Den försöker ge sken av något slags vetenskaplighet men det är ett rent trams. Det är uppenbart att syftet med den här rapporten enbart är att tysta de fria medierna.

Totalförsvarets forskningsinstitut lyder under Försvarsdepartementet.

– Även om det känns som rent trams och konspirationsteorier så kommer det trots allt från försvaret, säger Mikael Willgert och påpekar det obehagliga i detta. Det gör ju att den kan användas som slagträ mot de fria medierna.

Varför riktar de inte in sig på AFA, Expo eller andra vänsterextrema projekt?

Uppenbarligen för att syftet är att tysta riktiga samhällskritiker.

– Det här handlar om de fria medierna, fortsätter Mikael Willgert. Och Swebbtv är den kanal som nämns först. Jag tror det handlar om att man ska dra in möjligheten att få presstöd. Det sker en diskussion om presstöd. Men jag kan tänka mig att det är värre än så. Om man nämligen läser vad de säger, att de här mediekanalerna är ett hot mot statsskicket, det liberaldemokratiska. Man säger inte det demokratiska utan det liberaldemokratiska statsskicket. Så vi är inte längre en demokrati utan något slags liberaldemokrati, vad nu det är. Det kanske är den här värdegrundsdemokratin. Det som är demokratiskt är bara det som stämmer med den värdegrund som globalisterna jobbar utifrån.

– De listar en massa attentat. De listar Christchurch-attentatet i Nya Zeeland. De pratar om skolskjutningar i USA och de blandar även in den här psykiskt labila personen som begick ett mord i Almedalen. Men de lyckas ju inte koppla det till några medier, utan de vill bara skenet av att det finns en koppling.

Att myndigheter agerar på det här sättet är oroväckande.

– Tjänstemän som sitter på myndigheter och missbrukar sin ställning är något vi måste börja attackera och ta tag i. De får helt enkelt inte ha den här typen av jobb.

Se sändning:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program