Media vänder om ”vaccinet”: Borde inte påtvingats unga

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Arkivbild. © Foto: Frankie Fouganthin (CC BY-SA 4.0)

Det är 2023. Den så kallade pandemin är borta, även om vissa svenska medier ännu försöker mjölka coronakossan. Men i Storbritannien kallas nu covidsprutan för ”defekt” och i The Telegraph kan man läsa att unga aldrig borde påtvingats ”vaccinet”.

Det är brittiska The Telegraph som nu har publicerat en artikel kallad ”The real Covid jab scandal is finally emerging”.

Enligt tidningens kolumnist Allison Pearson borde unga människor aldrig ha påtvingats det så kallade covidvaccinet.

”De unga och friska, som löpte minimal risk från covid, borde inte uppmanats att de var tvungna att ta vaccinet”, skriver hon.

Hon berättar bland annat om BBC-journalisten Lisa Shaw, som dog på grund av ”vaccinet”.

AstraZenecas vaccin har nu rentav stämplats som ”defekt” i ett historiskt rättsfall, påpekar hon.

”Miljontals friska människor köade för en spruta de inte behövde som skyddade mot allvarliga sjukdomar hos äldre och utsatta, men som inte var nödvändigt för de flesta av oss andra”, skriver Allison Pearson vidare.

Hon förstår inte hur hennes land kunde överge en politik som gick ut på att bara vaccinera de som enligt henne skulle tjäna på det. Detta kan, enligt den brittiska kolumnisten, ”visa sig vara en av samtidens stora skandaler”.

”Jag är ingen anti-vaxxare men… Låt oss sluta säga det, eller hur? Det är ingen skam att vara emot att ge ett vaccin till grupper som inte behövde det, och som fick människor att dö som borde varit vid liv och tagit sin åttaårige son till skolan”, avslutar hon artikeln.

Den svenska läkargruppen Läkaruppropet går ännu längre. Nyligen sade man att inte en enda människa i världen borde ha tagit covidvaccinet, eftersom det är så farligt. Att ”vaccinen” skulle ha räddat miljontals liv har av en brittisk patolog tidigare avfärdats som en ”absurd fantasi”.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program