McCullough: Det finns ingen hälsokris – det är en agenda

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Covid-19 och apkoppor används för att ”uppnå en agenda”. I realiteten finns det inget hälsonödläge kopplat till någon av dessa sjukdomar. Det hävdade läkaren Peter McCullough under årets konservativa CPAC-möte i Texas.

Varken covid-19 eller apkoppor borde klassificeras som hälsonödläge. Det förklarade den framstående kardiologen Peter McCullough under en paneldiskussion vid årets CPAC i USA.

Men det var precis vad Bidenadministrationen gjorde tidigare i veckan. Apkoppor påstås nu vara en ”nödsituation för folkhälsan”, som CNN uttrycker det.

– I ett och ett halvt år har det varit tydligt att inte finns något något nödläge i landet. Ett hälsonödläge är något som bestäms av läkare, inte av hälsotjänstemän. Och ett hälsonödläge, precis som andra kriser, skulle varit lätt synlig för alla. Men ingen i det här rummet ser ut att vara i ett medicinskt nödläge, sade McCullough och fortsatte:

– Vår regering har förklarat apkoppor som ett hälsonödläge. Men apkoppor finns i en liten specifik grupp av människor, och är mycket enkelt att behandla med existerande läkemedel. Samtidigt finns det inga dödsfall i USA. Det rör sig helt enkelt om ett smärtsamt tillstånd hos några människor som kan behandlas hemma eller på sjukhus.

Egentligen handlar det alltså om något helt annat, enligt läkaren. En politisk agenda.

– Nödläget gällande sars-cov-2 försvann för över ett och halvt år, när vi hade en behandlingsmetod och sjukhusen tömdes. Gällande apkoppor finns det inget nödläge. Att den här administrationen ändå har förklarat det som ett nödläge är vid första anblick ett bevis på att hälsokriser används för att uppnå en agenda, säger Peter McCullough.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program