Makteliten vill dölja sanningen om ”vaccinet” i 20 år, enligt politiker

Makteliten i Storbritannien planerar dölja sanningen om ”covidvaccinet” i två decennier framåt. Det säger den brittiska politikern Andrew Bridgen i en intervju med Mark Steyn.

I Storbritannien har parlamentarikern Andrew Bridgen svartmålats och utsatts för ett drev på grund av hans engagemang i de skador som det så kallade covidvaccinet orsakar.

Personligen ser han ingen snabb ljusning. Makteliten planerar tvärtom att dölja vaccinets enorma skadeverkan i två decennier framåt.

– Tystnaden kring vaccinskadorna är mer smittsam än viruset i sig. Den sprids överallt. Det är uppenbart att det finns mycket att dölja, säger han till Mark Steyn.

Bridgens kritik mot vaccinet fick honom avstängd från konservativa Torypartiet.

– En mycket högt uppsatt kollega i partiet sade till mig privat för fyra månader sedan att man förväntar sig lägga locket på om detta i ungefär 20 år. Det finns i nuläget ingen aptit för mina åsikter om vaccinet. Men det kanske finns det om 20 år, och jag kanske bevisas ha rätt.

– Men jag tycker inte det är acceptabelt att beskåda den pågående skada och död från det här experimentella vaccinet fortsätta under så lång tid. Och människor behöver kompenseras. Innan vi erkänner att vi har ett problem har vi ingen chans att rätta till det.