Politikern: Varför bryr sig ingen om alla vaccinskador?

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Antalet skador från ”covidvaccinet” skjuter i höjden. Men ingen verkar bry sig. Det sade kongressledamoten Marjorie Taylor Greene under en rundabordskonferens i representanthuset om hur den så kallade pandemin hanterades.

Under onsdagen tog Folkhälsomyndigheten bort rekommendationen att personer under 50 år ska ta det så kallade vaccinet mot covid-19.

De rekommenderas inte längre ta vaccinet alls. Varken påfyllnadsdoser eller grunddoserna.

Men varför är det ingen som bryr sig om det massiva antalet biverkningar, dödsfall och skador som officiellt rapporterats in efter vaccinationen?

Bara VAERS, övervakningssystemet för vaccinsäkerhet, har fått in mer än 1,5 miljoner rapporter.

Men ingen verkar bry sig om detta, menar den republikanske kongressledamoten Marjorie Taylor Greene, som även tog upp andra frågor gällande covid.

– Man borde ha litat på naturlig immunitet, men av någon anledning kastades allt sunt förnuft och kunskap ut genom fönstret. Forskare har visat att vaccinerade löper minst dubbelt så stor risk att bli smittade av covid än de ovaccinerade och de med naturlig immunitet, säger hon.

– Men det som verkligen chockerar mig är följande: Det finns över 1,5 miljoner biverkningar av covidvaccinet inrapporterade genom VAERS-systemet, och ingen verkar vilja undersöka vad dessa vaccinskador och dödsfall handlar om. Och det är något som inte kan ignoreras.

Marjorie Taylor Greene framhävde även hur den amerikanska regeringen och sociala medieföretag samarbetade för att censurera alternativa åsikter om covid. De konstruerade en konsensus som egentligen inte var verklig.

Se hela diskussionen HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program