MAGNUS STENLUND:
I Burundi dör bara en på femhundra svenskar av covid19

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Undrar du över hur det kommer sig att varenda kotte inom EU och de anglosaxiska länderna världen över till varje pris måste vaccineras, samtidigt som vaccinationsgraden i Afrika och södra Asien bara är enstaka procent? Gör du det inte så borde du. En smittsam sjukdom är som bekant inte besegrad förrän alla är oemottagliga som bärare av den, eller var det inte så med polio? Den höga graden av panik i väst är omöjlig att få ihop med bristen på intresse i de delar av världen där smittspridningen många gånger sägs starta ifrån, nu senast omicron i Sydafrika. Om vi inte beaktar möjligheten att det råkar vara viktigare att ’vaccinera’ somliga än andra.

För chauvinisterna (rasisterna), d v s godhetsnarkomaner av alla slag, så är fenomenet en självklarhet och beror på att vi helt enkelt inte skänkt tillräckligt många sprutor till Indien och Botswana. Det är helt enkelt – som vanligt – synd om de ignoranta befolkningarna i tredje världen. Ja, man tänker ignoranta, men man säger ’fattiga’. ”De har inte råd att unna sig livet som vaccinerade (om de bara inte hade sådana röriga och slarviga samhällen och om de bara begrep hur viktigt detta är!)” Den mest basala tryggheten. ”Stackars dem!”

Men tittar man på dödstalen så blir den ’sanningen’ brutalt avslöjad. Sydafrika har samma antal döda per capita som Sverige, trots frånvaro av både vaccin och effektiv karantän. Zimbabwe och Egypten har långt färre än stenhårda Österrike, dödsfallen i Australien överstiger dem i Sudan, räknat per 100 000 invånare. Om vi med dessa jämförelser inte åtminstone börjar ställa oss frågor om varför vaccinet behövs, så är vi hypnotiserade. Så dumma är vi nämligen inte.

Även de vaccinerade svenskarna lär snitta på ca IQ100 (eller strax därunder). De är (i snitt) välutbildade, välbetalda och vältaliga. De flesta har ett sparkapital på banken, en del fonder och/eller fastighetsvärden att förlora om ekonomin skulle gå åt h-vete. De skulle kunna rent teoretiskt, kan det verka, just nu, ställa till ett fruktansvärt liv, om de inser att de är på väg in i en bur utan nyckel till den dörr som snart skall stängas bakom dem. Om de inser att deras priviligierade liv snart är ett minne blott, att de i framtiden får vara tacksamma för den medborgarlön de istället kommer få, givet att de sköter sig. Om de skulle råka ana att sprutoffrens nationalitet och etnicitet helt enkelt har med ett folkbyte att göra.

Naturligtvis så är det här en konspirationsteori. Men den är bättre underbyggd än de flesta. En som faktiskt förklarar varför väst vaccineras och andra inte. Du är välkommen att höra den, om du vågar och orkar. Fimbulvintern sätter in en hårdare stöt samtidigt som vi passerat halva kalendern och ljusbringaren Lucifer går från gård till stuga med sina injektioner.

Vakna Sverige!

Magnus Stenlund

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program