Läkargrupp varnar för ”sjukdom och död” från vaccinen i decennier framåt

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Sjukdom och död från covidvaccinen kan komma att fortsätta och påverka miljontals människor i decennier framåt. Så tolkar Läkaruppropet en ny studie i ett inlägg X.

Den svenska läkar- och forskargruppen Läkaruppropet säger nu att de så kallade covidvaccinen kan vara så farliga att de orsakar ”sjukdom och död” i decennier framåt.

Detta med hänvisning till en ny studie.

”De som fått två doser av Pfizers eller Modernas mRNA-vaccin mot covid-19 men saknar symtom på hjärtmuskelinflammation har betydligt högre nivåer av det glukosliknande ämnet FDG i hjärtat, vilket indikerar hjärtinflammation, enligt en nyligen publicerad japansk studie”, skriver Läkaruppropet på X och fortsätter:

”Detta är en sensation, och en ytterst tragisk sådan. Det är således inte bara de som har konstaterad hjärtmuskelinflammation som har hjärtpåverkan. Flera andra studier tyder på att dessa inflammationstillstånd är allvarligare efter covidvaccination än vanlig hjärtmuskelinflammation. Sjukdom och död av dessa gift kommer alltså sannolikt att pågå i åtskilliga decennier och för miljontals människor.”

Läkaruppropet har också nyligen hävdat att den ”sammantagna effekten är att vaccinen är ett mycket dödligt gift”.

Läs också:

17 miljoner dödsfall efter covidvaccinen: ”Inga liv räddades”

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program