Läkaren: ”Riktigt dåliga nyheter” – försvagad immunitet kan vara ärftlig

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Lipidnanopartiklarna i de så kallade mRNA-vaccinen mot covid-19 har hyllats som ”effektiva transportbärare” av mRNA till cellerna. De får ”vaccinet” att fungera. Men den världsledande amerikanska kardiologen Peter McCullough varnar nu för att de i realiteten slår ned immunförsvaret och sprider giftigt spikprotein i hela kroppen. Det säger han i en intervju med Greg Hunter’s USAWatchdog.com.

Enligt läkaren Peter McCullough är det lipidnanopartiklarna i covidvaccinet, till skillnad från viruset, som gör det extra farligt. Med följer det giftiga spikproteinet från coronaviruset, som vaccinet får kroppen att producera. Och det kan ta sig överallt.

– Vi har aldrig haft ett vaccin laddat med lipidnanopartiklar, som tar sig överallt i kroppen. Detta är det centrala. Det betyder att det enkelt tar sig in i hjärnan, ryggraden, fortplantningsorganen, binjurarna. Detta är dåligt nyheter. Du vill inte att ett vaccin tar sig in i hjärnan. Men vi vet att lipidnanopartiklar tar sig dit. De tar sig definitivt till hjärtat, säger Peter McCullough i intervjun och hänvisar till en obduktionsstudie.

– Den påvisar tydligt spikprotein i hjärtat. Obduktionsstudier från Tyskland och Österrike visar spikprotein i hjärnan efter vaccinering.

Och man visste att lipidnanopartiklar tar sig in i dessa organ, hävdar McCullough.

Läkaren hänvisar till ytterligare en studie.

– Lipidnanopartiklar själva slår ned immunförsvaret. Kanske en mekanism som gör det ärftligt till avkomma, i djur. Detta är oroväckande. Människor som tar vaccinen är inte sig själva. Och unga människor som kan få barn i framtiden kan överföra en del av denna försvagade immunitet till sina barn. Det är vad denna studie antyder. Det är riktigt dåliga nyheter.

Att det så kallade mRNA-vaccinet är ”inkapslat i lipidnanopartiklar” kan man läsa i Europeiska läkemedelsmyndighetens EMA:s egna dokument.

”mRNA är en stor molekyl som inte kan ta sig in i cellen på egen hand. Lipidnanopartiklarna hjälper mRNA-molekylen att tas upp av celler och att undkomma nedbrytning”, kan man läsa en forskare förklara på på Ki:s hemsida/Medicinsk Vetenskap i januari 2021.

Klipp:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program