Tucker efter Nord Stream-scoopet: Det är sant, USA gjorde det

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Tucker Carlson. © Foto: Gage Skidmore (CC BY-SA 2.0)

Nu vet vi vad som hände när Nord Stream bombades sönder. Det hävdar Fox News Tucker Carlson efter Seymour Hershs scoop att det var USA som sprängde gasledningarna.

Under onsdagen avslöjades vad som egentligen hände den 26 september 2022, då Nord Stream 1 och 2 bombades sönder i Östersjön.

Det var USA, med hjälp av Norge, som gjorde det.

Men det är inte vem som helst som påstår detta, utan Seymour Hersh, en av världens mest framstående journalister det senaste halvseklet.

Han har gjort flera historiskt viktiga avslöjanden i sin karriär. Och vunnit Pulitzer.

Det finns inte en chans att det han säger är falskt, menar Fox News Tucker Carlson. Då hade det inte publicerats. Globalistmedier gör dock sitt bästa för att tona ned avslöjandet.

USA har hela tiden förnekat inblandning. I stället har finger pekats åt Ryssland, varför nu ryssarna så skulle spränga sönder sin egen värdefulla gasledning.

– Joe Biden förnekade allt ansvar. Han skyllde på Ryssland. Av någon anledning, bara för att de är så ondskefulla, skulle Ryssland har saboterat sin egen gasledning, säger Tucker i ett nytt avsnitt.

Det har dock gjorts flera officiella utredningar, påpekar Tucker Carlson, och ingen har hittat bevis om rysk inblandning i terrordådet som förstörde Nord Stream.

– Och nu har vi det faktiska svaret på vad som hände. Det var Bidenadministrationen som gjorde det, fortsätter Tucker. På riktigt. Den grävande journalisten Seymour Hersh, som varit aktiv i över 50 år, har publicerat det på sin Substack.

– Detta är förmodligen den mest omfattande nyhetsartikel du kommer läsa det här året. Den beskriver i detalj vad som hände, möten med nationella säkerhetsrådgivaren i Vita huset, var det planerades, exakt vilka sprängämnen som användes, hur de detonerades, med hjälp av vilket flygplan, vilken dag. Den innehåller så många detaljer att det inte är möjligt att det inte är sant. Det är sant. Ingen på högre nivå inom den amerikanska regeringen har förnekat det på ett specifikt sätt. Vita huset viftar bara undan det. Och inga journalister följer upp det.

Se Tucker Carlsons inslag HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program