Läkare: Ingen tvekan om att ”vaccinet” är farligt

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Arkivbild. © Foto: VisbyStar (CC BY-SA 4.0)

Samtidigt som myndigheterna fortsätter försöker få människor att spruta in ”vaccinet” mot covid-19 i kroppen fortsätter experter varna för dess konsekvenser. Enligt den amerikanska Peter McCullough är det ingen kontroversiell ”teori” att vaccinen dödar och skadar. Det är vetenskapliga fakta. Sprutorna är inte säkra, påpekar han.

Det råder ingen tvekan om det så kallade covidvaccinets potentiella farlighet.

Det enligt kardiologen Peter McCullough.

– Vaccinen fungerade inte. De stoppade ingen från att få covid. De stoppade inte smittspridning och de minskade inte sjukdomens svårighetsgrad, säger han vid Mises Institute.

Och de kommer inte heller förhindra kommande smittspridning.

De misslyckades i allt.

– Och jag tror att amerikaner skulle ha accepterat en ursäkt, och varit väldigt förlåtande – världen hade varit ok med detta – om de var säkra. Men vaccinen inte är säkra.

– Idag har vi 3.400 referentgranskade studier som beskriver dödliga och icke-dödliga vaccinskador, fortsätter läkaren. Det är inte kontroversiellt. Det är inte en teori. Det är på riktigt. Dessa vaccin skapar mycket verkliga biverkningar.

Och skadorna kan man dela in i främst fyra kategorier.

– En är kardiovaskulära, inklusive hjärtinflammation, myokardits och hjärtstopp. Nummer två är neurologiska, alla typer av stroke, Guillain-Barréssyndrom, neuropati. Nummer tre är blodproppar som vi aldrig skådat inom medicin förut och som inte svarar på vanliga blodförtunnande medel, vilket är en katastrof. Och nummer fyra är avvikelser i immunsystemet.

Se hela föreläsningen HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program