Kasselstrand: Vaccinpassen ska bort – ena er mot ”riksdagens femtekolonnare”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Svenska folket ska inte delas in i vaccinerade och ovaccinerade, och vaccinpassen ”ska bort”. Det förklarar AFS-ledaren Gustav Kasselstrand i en ny film. I stället ska alla enas mot ”femtekolonnarna” i riksdagen, menar han.

Under torsdagen beslutade Österrikes riksdag att tvångsvaccinera befolkningen mot covid-19, trots att läkemedlet är ovanligt farligt och inte ens stoppar covidinfektion, oavsett hur många doser man tar.

Detta har fått många i världen att reagera med avsky.

I sociala medier jämförs nu Österrike med en regelrätt diktatur. I traditionella medier lyser dock kritiken mot beslutet med sin frånvaro.

Gustav Kasselstrand är djupt upprörd över att Sverige går en liknande totalitära väg.

– Det är dags att vi slopar uppdelningen av svenskar i första och andra klassens medborgare. För mig finns inte vaccinerade och ovaccinerade svenskar. För mig finns bara svenskar, säger han.

– Vår gemensamma fiende är de femtekolonnare i riksdagen som bär ansvaret för den systemkollaps och det folkutbyte som sker mitt framför ögonen på oss. Låt oss därför enas mot politikerna som har vanstyrt vårt land under så lång tid. Och låt oss vara överens om att de här vaccinpassen ska bort, säger han med eftertryck.

– Alla svenskar har rätten till samma frihet i sitt eget land.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program