”Kallas konspirationsteoretiker ska man vara stolt över” – någon som försvarar sanningen

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Mediedrevet mot Elsa Widding är ett tydligt exempel på hur västvärlden förfaller i desperat faktaresisent idioti. Widding borde vara stolt för att hon hängs ut som ”konspirationsteoretiker” i media. Då tillhör hon ju den lilla skara modiga, sanningssökande personer som vågar stå upp mot maktens hat och lögner.
– Resten är ömkliga människor som springer och gömmer sig och inte vågar dra rätt slutsatser, säger Lars Bern till Swebbtv Nyheter.

De senaste dagarna har media dragit igång ett drev mot SD-riksdagsledamoten och energianalytikern Elsa Widding.

Detta baserat på vänsterextrema Expo. Expo hävdar att Widding varit på en läkarkonferens i Norge som kan kopplas till ”förintelseförringare och antivaccin-aktivister”.

Vad är en förintelseförringare för något?

Enligt Expo handlar det om den demokratiska presidentkandidaten Robert F. Kennedy Jr, brorson till den mördade presidenten John F. Kennedy, som ”frekvent jämfört vaccinationsprogram med Förintelsen och judars situation under andra världskriget”, skriver tidningen.

– Även i Hitlers Tyskland kunde man gömma sig på vinden som Anne Frank gjorde, sade Kennedy till exempel för något år sedan och påpekade att i framtiden kommer ingen kunna gömma sig på grund av de ”mekanismer” oligarkerna och globalisterna installerar.

– Detta är våldsamt överdrivet, säger Lars Bern om drevet mot Elsa Widding till Swebbtv Nyheter. Men det är ju dessa krafter som har makten i vårt samhälle och som gör sitt yttersta för att kasta skit på dem som har en annan uppfattning och inte delar deras åsikter. Det är ju den stilen man har från de här nyliberala kretsarna.

– Man säger att det var Förintelseförnekare på den här konferensen i Oslo. Det är ju fullständigt löjeväckande. Bakgrunden till detta är att Robert F. Kennedy Jr, som jobbat med miljöfrågor hela sitt liv och som engagerat sig i covidfrågan, har sagt nåt i stil med att skadeverkningarna från vaccinen är i nivån med Förintelsen. Det kanske rör sig om 5-6 miljoner som omkommit på grund av att de fått de här injektionerna. Han tar en liknelse med Förintelsen. Man kan säga att det är långsökt. Men i antalet människoliv som gått till spillo så är det ungefär detsamma.

Kennedy Jr är inte heller någon ”anti-vaxxer”, enligt Bern, men däremot kritisk mot dessa ”livsfarliga” vaccin som lanserats under covid.

– Det är samma med mig. Jag skulle aldrig drömma om att ta det här vaccinet. Jag insåg redan från början att det är livsfarligt. Men det innebär ju inte att jag inte tar andra vaccin. Den här argumentationen är så jävla dålig. Klistra på människor etiketter. När Elsa blir kallad för konspirationsteoretiker ska hon vara jävligt stolt. För de som kallas konspirationsteoretiker är de få människor som vågar stå upp för vetenskaplig sanning och vågar stå upp för vad som verkligen händer i världen. Resten är ömkliga människor som springer och gömmer sig och inte vågar dra rätt slutsatser, fortsätter Lars Bern.

– De här så kallade konspirationsteoretikerna som Elsa anses tillhöra har ju rätt snart sagt i varenda fråga. Det här drevet mot henne är förfärligt. Men hon är en oerhört modig kvinna som har civilkurage och integritet, så hon kommer stå upp emot det här. Däremot tycker jag inte att hennes parti stöttar henne på det sätt som de borde göra. De springer och gömmer sig.

Sådana här mediedrev är ”desperata” försök från maktens sida, påpekar Bern.

– Sanningen är nånting man inte vill ha fram. Den som redovisar sanningen stämplas som konspirationsteoretiker och blir straffad av det här systemet. Det här är västvärldens förfall. Vi ser hur hela västvärlden håller på att falla sönder, på grund av den här mentaliteten. Det är därför resten av världen vänder oss ryggen. Det är så sorgligt att man vill bara gråta.

– Men så är det. Vi styrs av idioter.

Se hela:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program