”Globalisterna förlorar” – bedrägerierna avslöjas ett efter ett

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Det händer mycket i världen just nu. Det misslyckade proxykriget i Ukraina som bara gör Ryssland starkare, klimatprojekt som kapsejsar, västliga ”demokratier” som allt mer liknar diktaturer etc. Vad som då samtidigt sker, är att globalisternas olika bedrägerier avslöjas, påpekas det i Swebbtvs senaste Omvärldsanalys. Enligt Lars Bern har globalistena ”förlorat” och det vi nu ser är slutet på en 500 år lång västerländsk hegemoni.
– Och våra politiker är så jävla korkade, att de märker inte själva att de har övergett demokratin, säger han.

Hur går det egentligen för globalisterna och deras fnattiga idéer? Kanske inte så bra.

Västeliternas hegemoni går mot sitt slut i och med det fiaskoartade proxykriget i Ukraina, och klimatfrågan tappar allt mer luft.

– Man backar på det ena efter det andra klimatprojektet, säger Lars Bern i Swebbtvs Omvärldsanalys. Väldigt mycket sker i det tysta, men även inför öppen ridå. ”Vi har inte råd, vi får avvakta” och så vidare. Luften håller på att gå ur det här.

– Globalisterna har förlorat, konstaterar han.

Enligt Lars Bern har en stor majoritet av världen avvisat globalisternas ”globala diktatur”.

Och ”klimatfrågan är ju skapad för att motivera globalismen”, förklarar han.

Förändringarna som nu sker kan sänka hela Agenda 2030-projektet.

– Det kommer det göra. Det är jag fullständigt övertygad om, säger Bern.

Hade västmakterna lyckats sänka Ryssland genom Ukraina, hade man kanske kunnat fortsätta dominera världen. Men i stället har Ukrainakriget blivit en penibel bakstöt. Ryssland är rikare och starkare än någonsin. Västs krigsfiasko får stora indirekta effekter, menar Lars Bern.

Ändå fortsätter kriget. Väst vägrar prata fred. Det ligger så mycket prestige i det.

– Man tror att man försvagar Ryssland, säger Lars Bern. Men man gör inte det. Ryssland blir bara starkare och starkare för varje dag som går.

– Vi ser nu slutet på en 500-årig västerländsk hegemoni.

Västvärlden kan inte ens skryta om yttrandefrihet och demokrati längre. Mikael Willgert berättar att Swebbtv haft stora problem med att hyra lokaler till sin konferens bland annat eftersom verksamheten påstås ha fel ”värdegrund”. ”Så ser vår demokrati och yttrandefrihet ut här i Sverige”, påpekar Willgert, ”så vi kanske inte ska skryta så mycket med den”.

– Vi har inte demokrati längre, svarar Lars Bern. Våra politiker har gett upp demokratin. De är inte intresserade av demokrati. De är intresserade av att tjäna pengar, få intressanta befattningar och att göra karriär.

– Folkinflytande är ett hot mot demokratin i dagens västvärld. Och våra politiker är så jävla korkade, att de märker inte själva att de har övergett demokratin.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program