”Globalisterna eskalerar” – förbereder nästa pandemi: Vaccinpass ska säkra fortsatt rörelse

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Reklam för EU:s digitala covidpass i Italien 2021, Region Sicilien. I Italien kallades de för "gröna pass". Arkivbild. Foto: Davide Mauro

Trodde du att covidtyranniet var över? Nja. Inte riktigt. För nu planerar globalisterna inför nästa ”pandemi”, och då tänker de använda samma vertyg som togs fram under covid-19, däribland digitala vaccinpass. Detta framgår av B20- och G20-träffarna i Indonesien som pågått de senaste dagarna. Nu är tanken bland annat att införa ett ”digitalt hälsointyg” godkänt av den Bill Gates-finansierade globalistorganisationen WHO.

Covid är mer eller mindre över.

Men makteliten planerar redan inför nästa så kallade pandemi. Och de talar helt öppet om det, om man tittar noga.

Så här sade Indonesiens hälsominister Budi Sadikin under B20-mötet, alltså det officiella så kallade dialogforumet för G20-mötet:

– Låt oss ha ett digitalt hälsointyg som erkänns av WHO. Om du vaccinerats eller testats ordentligt, så kan du röra dig. Vid nästa pandemi, istället för att stoppa folks rörelse till 100 procent, vilket hejdar ekonomin globalt, kan man fortfarande tillhandahålla en viss rörelse för folk. Indonesien har uppnått, G20-länder (?) har gått med på, att ha detta digitala certifikat med hjälp av WHO-standarden, och vi kommer skicka in det till nästa världshälsoförsamling i Genève efter översyn av internationella hälsoregler. Förhoppningsvis, under nästa pandemi, kan vi fortfarande se en viss rörelse av människor, en viss rörelse av varor samt rörelse i ekonomin.

För att upprätthålla den globala ekonomin ska man alltså införa digitala hälsopass, så människor fortfarande kan röra på sig. Om de har ett pass – godkänt av WHO – vill säga.

Budi Sadikin, som tillträdde som Indonesiens hälsominister i december 2020, finns listad på globalistgruppen World Economic Forums hemsida. WEF:s ledare Klaus Schwab deltog också under elitmötet i Indonesien.

För att upptäcka globalisternas planer kan man även läsa G20-ledarnas deklaration, som publicerades på Vita husets hemsida igår. Även EU har publicerat det.

I punkt 23 kan man bland annat läsa:

”Vi stödjer WHO:s nav för mRNA Vaccine Technology Transfer… Vi välkomnar gemensam forskning och gemensam produktion av vacciner, inklusive utökat samarbete mellan utvecklingsländer. Vi erkänner vikten av delade tekniska standarder och verifieringsmetoder… för att underlätta internationella resor, interoperabilitet och erkännande av digitala lösningar och icke-digitala lösningar, inklusive bevis på vaccinationer. Vi stöder fortsatt internationell dialog och samarbete kring etableringen av pålitliga globala digitala hälsonätverk som en del av ansträngningarna att stärka förebyggande och svar på framtida pandemier, som bör dra nytta av och bygga vidare på framgången med befintliga standarder och digitala covid-19-certifikat.”

I nästa punkt, 24, kan man läsa:

”Vi erkänner vikten av att motverka desinformationskampanjer… Vi kommer att främja en mer inkluderande, människocentrerad, bemyndigande och hållbar digital transformation. Vi bekräftar också vilken roll data spelar för utveckling, ekonomisk tillväxt och socialt välbefinnande.”

– Globalisterna eskalerar, konstaterar Rebel News-journalisten Avi Yemini.

Budi Sadikins uttalande har även uppmärksammats på bloggen Sociable.

Se Sadikins längre resonemang HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program