Globalisterna desperata – tar sina ”lögner” till galna nivåer: Klimatskräcken har blivit ”fullständigt löjeväckande”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Globalisterna blir allt mer desperata. Fler och fler människor har insett vad denna maktelit egentligen håller på med. Men det gör inte att domedagsadeln backar. Tvärtom skruvas ”lögnerna” i de globala bedrägerierna upp till ”löjeväckande” nivåer. Globalisterna är ”satta under press”, säger Magnus Stenlund i Swebbtvs senaste nyhetsanalys.
– De går till anfall. Det är första reaktionen. De blir ännu mer demagogiska, säger han.

Under FN:s klimatalarmistiska konferens i Egypten dundrade FN-chefen António Guterres ut att världen är på väg mot ett ”klimathelvete”, eller ett ”klimatinferno”.

Enligt Swebbtvs Magnus Stenlund är detta rent nonsens, och ett tecken på att globalisterna börjar bli desperata. Allt fler ifrågasätter deras agenda och påståenden.

Deltog gjorde även USA:s förre vice president Al Gore, som enligt kritiker är ökänd för alla sina felaktiga skräckprognoser om klimatet. Klimatfrågan är ”elitens” projekt.

– När globalisterna är satta under press går de mer till anfall, säger Magnus Stenlund i Swebbtv. Det är första reaktionen. De blir ännu mer demagogiska.

– Det här är ju fullständigt löjeväckande i förhållande till den fakta vi har på bordet. Det är så lögnaktigt att det är uppenbart att folk med egna ögon kan se att det inte stämmer. Men genom att öka kör man över alla med dessa ord. Det är rätt obehagligt.

I många år har klimatalarmisterna försökt skrämma upp världen. Men deras skräckhistorier blir inte verklighet. Det gäller inte minst alla orealistiska förutsägelser om kraftigt ökade vattennivåer, som aldrig slår in. Det spelar dock ingen roll. De kommer bara på nya saker, och ingen ställer dem mot väggen.

Globalisternas senaste skräckdatum är ”år 2030”.

– Sådana personer borde ha varit utsorterade ur debatten efter att deras prognoser visat sig vara felaktiga, fortsätter Magnus Stenlund. De borde åtminstone ha en bra förklaring på varför det inte blev som de sa, men det avkrävs de aldrig. Utan de kan fortsätta, och förlänger bara horisonten. Så nu är det 2030 som gäller i stället.

– Den här klimatagendan är väldigt allvarlig, därför att det handlar om så otroligt mycket pengar som går till den här sektorn.

I sociala medier tror en del att Sverige hoppat av klimatagendan i och med den nya högerregeringen. Men riktigt så är det nog inte.

– Nu har det lagts en budget i riksdagen som har varit väldigt återhållsam. Man ska lägga pengar på kärnkraften, och det är bra, påpekar Stenlund. Men man säger också att väldigt mycket av det överskott som man får kommer gå till sådana här klimatåtgärder.

– Och det är otroligt. För det är ju bara att slänga pengarna i sjön.

Dock tas elbilssubventioner på 70.000 kronor bort i Sverige. Samtidigt har EU sagt att man ska förbjuda nyförsäljning av bensin- och dieselbilar 2035. I USA råder det redan dieselbrist.

– Sådana här policyförändringar, där man driver mot något man säger att man ska ha, men som inte är görligt. Det är klimatfrågan, omställningen till el som nu får både svenska och tyska tillverkare att överge det som man har en expertis på sedan hundra år tillbaka, alltså förbränningsmotorer, säger Magnus Stenlund. Det är ju spritt ut i bygderna som ett nervsystem. Detta ska man ge upp. Och så ska man satsa på nånting där man ligger ganska långt efter de främsta konkurrenterna, som Tesla. Det här kommer aldrig gå att göra. Hur ska man kunna bygga upp en elbilsflotta som är så stor? Skulle man göra något sådant bara i Storbritannien skulle det kräva hälften av all koppar som finns.

– Rena fantasier, säger Swebbtvs Mikael Willgert. Och vi håller på att ställa om för hundratals, tusentals miljarder av våra gemensamma tillgångar, och säljer ut viktiga industrier.

Se hela programmet:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program