Globalisteliten hatar kristna – ”Det är kärnan”, enligt Tucker Carlson

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Ungern är ett av världens sista kristna länderna. Det är därför som makteliten i väst hatar det, förklarade den amerikanska journalisten Tucker Carlson under sitt besök i landet. Detsamma gäller Ryssland. Globalisterna hatar kristna, av någon anledning. Detta hat är knäckfrågan för vad som pågår i världen, enligt journalisten.

Hur kommer det sig att ”eliten” i USA och väst hatar Ungern och Ryssland?

Enligt journalisten Tucker Carlson beror det på att det är kristna länder. Av någon anledning är de ute efter kristna.

– Ni kör inte över gränsen och återtar territorium som ni förlorade i första världskriget, sade Tucker till ungerska åhöare. Detta är inget expanderande land. Detta är inget land som krossar svagare nationer med sanktioner. Detta är inget land som exporterar något farligt till resten av världen. Detta är ett land som bryr sig om sin egen säkerhet och välstånd. Detta är – vilket var något man brukade höra i USA – ett land som bryr sig om sina egna angelägenheter.

Ungern är alltså ett land som borde lämnas i fred, tycker han. Men så är det inte. Varför?

– De hatar Ungern. Och de hatar det inte för vad det gjort utan för vad det är. Det är ett kristet land och de hatar det. Det är sanningen. Ingen vill säga det, men det sant. Det är inte ett särskilt provokativt kristet land. Jag tror inte ens de flesta ungrare går i kyrkan. Det är inte en teokrati, du är inte tvingad att tro. Det är inte alls så. Det är ett mjukt kristet land. Det mjukaste någonsin.

– För 300 år år sedan hade man inte ansett att dagens Ungern är ett kristet land. Men ur ett modernt perspektiv är det ett av de sista kristna länderna som identifierar sig som ett land som bygger på kristna principer.

Av denna anledning vill man krossa Ungern, enligt Tucker. Och Ryssland.

– Detta räcker för att jaga upp våra beslutsfattare i USA och det är förresten precis därför som de hatar Ryssland, fortsätter journalisten och påpekar att han personligen inte är pro-rysk.

– En sak som Ungern och Ryssland har gemensamt är att en stor del av befolkningen identifierar sig som kristen.

Och det är inte acceptabelt för ”eliten” i Washington.

– Det är djupt stötande (för dem) att se detta existera i Europa, säger Tucker Carlson. Och detta är själva kärnan. Det är inte rationellt. Men det syns i politiken. Politik som de flesta amerikaner inte förstår existerar, vilket jag skäms för.

Se kortare klipp HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program