Folkrättsprofessorn: Makteliten förgiftar oss och våra barn – dags att slå tillbaka

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Makteliten i olika länder är ute efter att utplåna grupper som tär på ekonomin, däribland äldre människor. Det hävdar den amerikanska folkrättsprofessorn Francis Boyle i en intervju med Swebbtv. Det som sker kan jämföras med Nazitysklands filosofi om ”värdelösa ätare”, hävdar han. Covid-19 är ett biologiskt vapen och ”vaccinen” ett brott mot mänskligheten, ett folkmord, enligt den världsberömda juristen.

Det är Swebbtvs Jesper Johansson som intervjuat folkrättsprofessorn Francis Boyle, som gör flera anmärkningsvärda uttalanden.

Boyle släppte nyligen en bok kallad ”Motstå medicinskt tyranni: Varför covid-19-mandaten är kriminella”, där han säger sig bevisa att covidvaccinen och åtgärder relaterade till dem bryter mot Nürnbergkoden för medicinska experiment. De är ett brott mot mänskligheten enligt internationell straffrätt, förklarar han. Rentav ett folkmord.

Boken är extremt rättsligt välskriven, vidhåller Francis Boyle själv i Swebbtv. Det är inget flum. Och den ska ses som juridisk moteld, ett rättsligt verktyg, för att slå tillbaka mot makteliten.

– Jag skrev min bok för att ge vanliga människor ammunition mot de här eliterna, som förgiftar oss och våra barn, säger han.

I USA ”vaccinerar” man även små barn mot covid-19.

– Detta påminner mig om doktor Mengeles experiment på barn i Auschwitz. Det är vad som pågår nu. Utan tvekan. De är ute efter våra barn. Och vi måste stoppa det. Min bok utgör en saklig och rättslig bas för att kunna göra det.

Vidare hävdar han att covid-19 är ett offensivt biologiskt krigsvapen framtaget med så kallad gain-of-function-forskning, som alltså gör att virus sprids lättare bland människor. Han tror dock inte att viruset spridits medvetet, utan läckt ut.

De så kallade vaccinen kallar han för ”Franken-sprutor”.

Enligt Boyle handlar det om ett folkmord baserat på ekonomiska produktivitetsskäl.

– Det vi ser är implementeringen av nazifilosofin ”värdelösa ätare”, alltså att vissa människor inte bidrar till ekonomin och därför ska elimineras. Det är vad vi idag ser med de här sprutorna.

– Särskilt när det gäller äldre människor, människor från min generation, babyboomers – den enorma demografiska uppgång som skedde efter andra världskriget. Makteliten och finanseliten tycker denna grupp tar för mycket ekonomiska resurser genom pensioner, vårdförmåner, äldrevård och liknande. Det är helt enkelt billigare att göra sig av med dem.

Francis Boyle gör upprepade kopplingar till Nazityskland.

– Jag trodde vi hade lärt oss den historiska läxan från nazismen. Men det har vi inte. Den filosofin och mentaliteten lever kvar bland eliten i olika länder, inte minst här i USA.

Enligt Boyle skulle personer i USA ansvariga för vaccineringen kunna ställas inför rätta för mord. Han kan dock inte bedöma det svenska rättsläget, eftersom han inte studerat svensk lagstiftning.

– Jag är ingen expert på svensk lag. Ni måste prata med era egna advokater.

Francis Boyle diskuterar också de omstridda biolabben i Ukraina, som enligt honom drivits av Pentagon. Boyle förklarar att det funnits försök att utveckla etniskt biologiska vapen riktade mot just ryssar. För detta ändamål ska man ha ”skördat” DNA från etniska ryssar.

Enligt Boyle är biolabbens existens knappast förvånande. Labben överensstämmer med vad USA länge har sysslat med, hävdar han i Swebbtv.

– De var finansierade av Pentagon, det är offentliga dokument. Pentagon har varit inblandat i forskning, utveckling och testning av biologiska krigsvapen ända sedan andra världskriget.

– De bevis som Ryssland hittills presenterat ser ut att stämma överens med biologiska vapenprogram här i USA.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program