EU:s klimatlag: ”Första steg mot personligt koldioxidkreditsystem”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Koldioxid en förutsättning för växtlighet. Foto: Swebbtv arkiv

EU:s klimatreform är egentligen ett första steg mot ett personligt koldioxidkreditsystem. Det hävdar den nederländska akademikern och antiglobalisten Eva Vlaardingerbroek.

Det var under tisdagen som EU-parlamentet röstade igenom radikala delar av unionens klimatpaket.

Det handlar om en reform av EU:s system för så kallad utsläppshandel.

De så kallade utsläppen ska reduceras med 62 procent.

Reformen innebär bland annat att utbudet av koldioxidtillstånd ska minskas snabbare än planerat och att även sjöfarten förs in på koldioxidmarknaden, rapporterar Reuters.

Den nederländska rättsfilosofen Eva Vlaardingerbroek varnar för vad reformen enligt henne egentligen innebär. Det är ett första steg mot något mycket mer totalitärt, hävdar hon.

Men globalisterna tar det stegvis.

”EU-parlamentet har precis godkänt en katastrofal ny klimatlag, som kraftigt skärper systemet för handel med utsläppsrätter (en koldioxidskatt) för företag, så att EU:s konsumenter kommer debiteras för deras utsläpp. Märk mina ord: detta är de första stegen mot ett personligt koldioxidkreditsystem”, skriver hon på Twitter och fortsätter:

”Enda anledningen till att detta ännu inte är en officiell personlig koldioxidkredit beror på att vi ’indirekt beskattas’ genom företag som kommer höja sina priser och föra över kostnaderna (och mer) på oss konsumenter. Men kom ihåg, snart kommer nyttiga idioter säga att detta är orättvist och hävda att vi alla borde beskattas enligt våra egna personliga utsläpp. EU kommer då att säga ’det har du rätt i’: här är ett personligt koldioxidkreditsystem.”

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program