Energimyndigheten arbetar för utopin ”Agenda 2030”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Energimyndighetens generaldirektör Robert Andrén under regeringens pressträff i fredags - med "Agenda 2030"-pin på kavajslaget. © Foto: Regeringskansliet/Youtube

Sveriges regering och den statliga Energimyndigheten arbetar öppet med FN:s globala utopiska samhällsrevolution ”Agenda 2030”. Energimyndigheten förklarar att man ”leder samhällets omställning till ett hållbart energisystem”.

I fredags höll Sveriges nya regering en pressträff där man uppmanade folket att ”spara el”. En av dem som deltog var Energimyndighetens generaldirektör Robert Andrén, som hade den globalistiska Agenda 2030-symbolen på sitt kavajslag, märket för ”de globala målen”.

Samma symbol som WHO-chefen Tedros Adhanom Ghebreyesus bär på sin kavaj.

– Vi har haft en kampanj som handlar om att minska kostnaden i grund och botten för enskilda användare, hushåll och företag. Den handlar om att dämpa priserna genom att vi inte förbrukar så mycket som vi vanligtvis gör, sade Robert Andrén under fredagens pressträff.

Men att Energimyndigheten följer globalistplanen Agenda 2030 är ingen nyhet.

Det skriver man öppet på sin hemsida.

”Inom ramen för vårt uppdrag verkar vi för att de nationella miljökvalitetsmålen nås. Vi arbetar även med att integrera FN:s globala hållbarhetsmål, Agenda 2030, i vår verksamhet. Vi har kartlagt vilka mål vår verksamhet har påverkan på och kan se att vi främst påverkar följande mål i agendan”, förklarar myndigheten under ”Om oss” och räknar bland annat upp ”jämställdhet” och ”hållbara städer och samhällen” som sina mål.

”Vår verksamhetsidé är att Energimyndigheten leder samhällets omställning till ett hållbart energisystem… År 2030 ska våra utsläpp av koldioxid från resor ha minskat med minst 50 procent jämfört med år 2018”, klargör man bland annat vidare.

Myndigheten konstaterar att man vill se ”social och ekonomisk hållbarhet”. För det är ju det Agenda 2030 också handlar om, att ta hänsyn till ”sociala” aspekter.

De globala målen är globalisternas idé om att stöpa om hela samhället och dess ekonomiska system. Fokus ska inte vara ren kapitalism, att tjäna pengar, utan att bygga om samhället utifrån 17 olika samverkande pelare, eller mål, däribland ”jämställdhet”, ”hållbar energi för alla”, ”ingen fattigdom”, ”bekämpa klimatförändringar” och ”genomförande och globalt partnerskap”.

De globala målen är ett sorts utopiskt drömsamhälle, där världens problem har utraderats. Kritiker hävdar att det egentligen handlar om kommunism i en ny förpackning.

Siktet är inställt på 2030 – alltså om bara några år. Planen omfattar hela världen.

Och för att genomföra den används ”kriser”, som covid. Eller kriget.

2020 sade dåvarande finansminister Magdalena Andersson (S) att den så kallade pandemin innnebär ”slutet för den nyliberala eran”.

– Vägen till återhämtning efter pandemin kommer att bli lång. Men den innebär också en möjlighet att skapa ett mer hållbart och inkluderande samhälle. Vi behöver säkerställa att den värld som går ut ur krisen är mer hållbar än den som gick in i krisen. Agenda 2030 är den mest ambitiösa överenskommelsen för hållbar utveckling som världens ledare har antagit. Den har tagit oss långt, sade dåvarande statsminister Stefan Löfven (S) i ett regeringsdokument kallat ”Sveriges genomförande av Agenda 2030 för hållbar utveckling” från 2021.

Så här beskrivs utopin på regeringens hemsida:

”Hösten 2015 antog FN:s medlemsstater Agenda 2030 och de globala målen för hållbar utveckling. FN:s medlemsstater åtog sig att fram till år 2030 leda världen mot en hållbar och rättvis framtid, att utrota fattigdom och hunger överallt, att bekämpa ojämlikheter inom och mellan länder, att bygga fredliga, rättvisa och inkluderande samhällen, att alla ska kunna åtnjuta de mänskliga rättigheterna, att främja jämställdhet och kvinnors och flickors egenmakt, att vidta ansträngningar för att nå dem som är mest utsatta först samt att säkerställa ett varaktigt skydd för planeten och dess naturresurser.”

Den förra S-ministern Gabriel Wikström har utsetts till nationell samordnare för Agenda 2030, och han ska redovisa sitt uppdrag 2024.

– Vi behöver göra radikala politiska förändringar om vi ska lyckas, sade Wikström i DN i somras, även han med ”de globala målen”-märket på sin kavaj.

Enligt Gabriel Wikström måste varor som kött och bensin bli dyrare.

Men Agenda 2030 imponerar inte på alla. Allt fler är kritiska till vad globalisterna håller på med.

”Har man den ’pinnen’ på kavajslaget så vet vi att energikrisen är planerad sedan länge. De vill ha oss frusna och utfattiga. Tro inget annat”, hävdar en användare på Twitter om den nya regeringens spara el-pressträff i fredags.

Läs tidigare artiklar om klimathysterin, Agenda 2030 och ”The Great Reset”:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program