”En gigantisk bluff” – så lurades svenskarna in i Nato

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

”Det allvarligaste säkerhetspolitiska läget sedan andra världskriget”. Det var maktelitens paroll för att få in Sverige och svenskarna i Nato, vilket man nu lyckats med. Men detta var en rövarhistoria, ett falskt narrativ. Det var ”en gigantisk bluff”, säger SD:s tidigare försvarspolitiska talesperson och officeren Roger Richthoff till Swebbtv Nyheter.
– Detta är ett led i bedrägeriet mot det svenska folket, säger han.

Nu är Sverige med i Nato – utan att svenska folket egentligen fick bestämma. Någon folkomröstning blev det aldrig. Men ”eliten” fick som den ville.

Hur lyckades man med det?

Jo, man lanserade ett narrativ som inte stämmer överens med verkligheten för att skrämma upp svenskarna – om Rysslands ”fullskaliga invasion” av Ukraina, som egentligen var väldigt begränsad. Detta för att måla upp bilden av ett kraftigt försämrat säkerhetsläge.

Ryssland är minsann imperialistiskt och hotar hela Europa, även om det saknas bevis för detta.

På så sätt flyttade man fram positionerna, och nu har man lyckats baxa in Sverige i Nato.

– Man påstår till exempel att de gjorde en fullskalig invasion i februari 2022, vilket bara är ren lögn. En fullskalig invasion var Normandie, säger Roger Richthoff till Swebbtv Nyheter.

Rysslands eskalering av Ukrainakonflikten 2022, en konflikt som egentligen började 2014, var i realiteten ”en mycket begränsad operation inledningsvis”, påpekar han.

Tidigare i veckan flög amerikanska bombflyg över centrala Stockholm och Uppsala.

– Nu är det ju viktigt att fortsätta narrativet, säger Roger Richthoff. Allt ska ses i den bluffen och narrativet att vi befinner oss i det allvarligaste säkerhetspolitiska läget sedan andra världskriget.

Genom att trumma ut detta budskap har politikerklassen lyckats få en acceptans hos svenska folket, och kan därmed driva igenom sin agenda – baserat på ett bedrägeri, en bluff.

– De tror ju på det här. Då kan man flytta fram positionerna. Det blir naturligt att den här stora fredsvännen USA flyger över Stockholm med sina bombplan, fortsätter Richthoff sarkastiskt. Här ska vi minsann visa ryssarna. Så man bygger på det här narrativet, men grunden är en gigantisk bluff. Då blir det här följden. När man gör det ett antal gånger så kommer folk säga: ”Bombplan, jaja”. Det ska bli en vanesak att se amerikanska stridsflyg och soldater i Sverige.

– Detta är ett led i bedrägeriet mot det svenska folket.

Svenskarna behöver ”vakna”, påpekar Roger Richthoff i Swebbtv Nyheter.

Läs också:
Lars Bern: Våra politiker är idioter – ”USA suger ut Europa fullständigt hänsynslöst”
Tror man USA/Nato ger Sverige trygghet ”begriper man ingenting”
”Man baxnar” – ofattbart att någon går på Nato/USA-narrativet

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program