Eliten vill ha ovaccinerade piloter – ”Många flyger med tveksamt EKG”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Den så kallade vaccineringen har fått så förödande effekt i USA att många piloter nu flyger med ”tveksamma EKG”. Det säger den tidigare stridspiloten Ulf Gabrielsson i Swebbtv. Rika människor vill inte ens flyga med vaccinerade piloter längre. Gabrielsson pratar även om 11 september, Nato och Ukrainakriget, vars officiella medienarrativ han tycker bygger på ett märkligt, orealistiskt bludder.
– Putin sa att han ville avväpna Ukraina, men i processen lyckas han avväpna hela Europa.

Det är i Swebbtvs senaste lördagsintervju som den tidigare stridspiloten Ulf Gabrielsson bland annat berättar om covidvaccinets inverkan på piloter.

”Vaccinet” har av kritiska läkare kallats för det farligaste läkemedlet någonsin.

– Det var mycket diskussion om vaccination eller inte vaccination. I USA har det varit många piloter som fått hjärtproblem, man har gått ner och landat. Det har gått så långt, blivit så mycket hjärtproblem, att amerikanska luftfartsmyndigheten gått in och ändrat i vad som är godkänt i ett EKG. För det var så många som hamnade utanför gränserna, säger Ulf Gabrielsson.

Man har alltså ökat spannet – efter massvaccinationen.

– Det är många nu som flyger med tveksamma EKG. Så är det, påpekar han.

Enligt Ulf Gabrielsson finns det en organisation i bland annat USA med piloter som vägrade ta vaccinet. Freedom Pilots.

– Jag såg en intervju med organisationens ordförande. De börjar få många förfrågningar från superrika människor som vill ha piloter som inte är vaccinerade.

Ulf Gabrielsson berättar också att det var 11 september-attackerna 2001 som fick honom att ”vakna” politiskt. 11 september har en avgörande vikt för oss alla, påpekar han, eftersom hela vår nutidshistoria efter 2001 bygger på händelsen. Attacken mot Pentagon fick honom att reagera.

– Va? Jag hade inte kunnat flyga sådär när jag var en vältränad Viggen-pilot, säger han i Swebbtv.

– Det hade flugit på ett väldigt avancerat sätt på lägsta höjd.

Detta blev alltså något som väckte hans kritiska tänkande.

– Jag började undersöka det väldigt mycket, fortsätter Ulf Gabrielsson. Jag tänkte att det här måste vi protestera mot. Vi som folk måste bli medvetna. För det här ändrar ju på allt. Hela vår nutidshistoria efter 2001 bygger på dessa händelser. Man bestämde att man skulle ändra regimer i sju länder.

– Jag började ifrågasätta väldigt mycket. Det visade sig att allt jag dök ner i, gav mig en annan uppfattning. Det var en väldigt annorlunda bild.

Gabrielsson är förvånad av att dagens svenska politiker bemöter Ryssland med sådan nonchalans. Så var det inte under kalla kriget. Då hade man väldig respekt för stormakten i öst.

Nu öser Sverige in vapen i Ukraina. Varför är det så?

– USA är så otroligt mäktigt, och har hållhakar på Europa, förklarar han. Ingen vågar opponera sig. Säger USA något, vill alla visa sig som skolpojkar i klassen.

En av dem som vill visa sig extra duktig är Sveriges statsminister, påpekar Gabrielsson.

– Putin sa att han ville avväpna Ukraina, men i processen lyckas han avväpna hela Europa.

Enligt Ulf Gabrielsson är det officiella narrativet kring Ukrainakriget byggt på fantasier. Ryssland har genom historien aldrig blivit besegrat i ett krig. Men nu ska Ukraina och Zelensky minsann ställa sina stridsvagnar på Röda torget, heter det.

– Vad är det här? Det finns ingen realism över huvud taget, säger Ulf Gabrielsson.

Ett avgörande problem idag är att Sverige och EU i praktiken styrs av USA.

– Det ser illa ut för Sverige. Vi håller på att avskaffa vår demokrati.

Gabrielsson har också en teori om varför så relativt få människor har ”vaknat”.

– Det är kanske nåt fel i huvudet på oss. För vi är beredda att ändra vår åsikt om nånting om vi får nya fakta. Men tyvärr är en stor del av befolkningen inte beredd att göra det. Behovet av tryggheten att veta hur nånting är, är så stort att fakta biter inte på dem.

– Men Swebbtv ger mig hopp. Att det ännu finns kanaler där vi kan prata fritt.

Se hela programmet:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program