”Detta är Agenda 2030, detta är The Great Reset” – ny dokumentär chockerar tittare

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

En ny dokumentär kallad ”Died Suddenly” hade premiär igår och har redan haft flera miljoner tittare. Dokumentären granskar bland annat de märkliga gummiliknande proppar som plötsligt hittas hos många döda i USA. Flera läkare, samt personer skadade av ”covidvaccinet”, deltar i den drygt en timme långa filmen, som är chockerande.

Under måndagen släpptes en ny dokumentär kallad ”Died Suddenly”, som handlar om den våg av ”oförklarlig” död och sjukdomar som skett sedan förra året.

Filmen tar bland annat upp de gummiliknande blodpropppar som Swebbtv tidigare rapporterat om. Balsamerare i USA vittnar om att de aldrig sett något liknande innan. Bland andra intervjuas balsameraren Richard Hirschman, som Swebbtv Nyheter skrivit om HÄR.

I dokumentären får man se hur en cirka meterlång gummiliknande propp dras ut ur en död persons kropp. Det som visas är hårresande.

Men man går även in på mycket annat, som skyhöga siffror av allsköns sjukdomar – däribland cancer och neurologiska åkommor – inom den amerikanska militären, missfall och ”förorenat” blod hos människor. Det påstås bland annat att blodet innehåller något som liknar kaffekorn.

Kopplingar görs också till ”globalisterna” och klimatextremister och deras påstådda strävan att världens befolkning måste reduceras för planetens bästa.

Man är naiv om man tror att det inte kan finnas individer med makt i världen som har illasinnade tankar och motiv, sägs det i filmen.

– Jag har ingen historia över huvud taget att vara en konspirationsteoretiker, säger Steve Kirsch – entreprenören och datavetaren som uppfann den optiska musen och som blivit världsberömd och svartmålad för sin kritik mot de så kallade covidvaccinen – i filmen.

– Jag vaccinerades i mars 2021. Min fru och alla mina barn vaccinerades. Det går inte att kalla mig en ”anti-vaxxare”. Jag har alltid tagit vaccinen som myndigheterna rekommenderat. Jag har alltid litat på dem. Men sen började jag höra berättelser från mina vänner. En person frågade mig om vaccinen är säkra. Det är klart de är, sade jag. Varför undrar du det?, frågade jag. Tre av mina släktingar dog en vecka efter de tagit vaccinet, svarade hon. Deras hälsa var perfekt innan de tog vaccinet. Det är omöjligt, det måste vara fel, sade jag. Hon svarade: Men de är ju döda.

Vidare hävdas att myndigheter i Israel och USA döljer sanningen om skador från vaccinen. Enligt Steve Kirsch har amerikanska myndigheter vägrat titta på data som visar att läkemedlet inte alls är säkert. Detta för att de vill kunna hävda trovärdigt förnekande, ”plausible deniability”.

– Detta har varit välplanerat. Detta är Agenda 2030, detta är ”The Great Reset”, säger den brittiska begravningschefen John O’Looney i dokumentären.

– Detta är nog den mest bibliska världshändelse som någon hade kunnat föreställa sig. Detta är ett världskrig, ett andligt krig mellan gott och ont. Jag hoppas bara det finns tillräckligt mycket gott i världen för att segra, annars kommer dessa monster förstöra mänskligheten.

På ett dygn har över två miljoner sett dokumentären på Rumble.

Hela filmen går även att se på Twitter, där nästan en miljon sett den.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program