”Det är kommunism” – vad som döljer sig bakom globalisternas klimatagenda

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Maktelitens klimatagenda har egentligen en mycket mörk verklighet. Det som döljer sig bakom är ren kommunism, enligt rättsfilosofen Eva Vlaardingerbroek.

Det är en ”kommunistisk agenda” som döljer sig bakom globalisternas projekt, som klimatfrågan.

Det hävdar den nederländska rättsfilosofen Eva Vlaardingerbroek.

Och nu är de ute efter bönderna. De påstår att jordbrukens ”utsläpp” skadar klimatet. I Nederländerna hotar regeringen tvångsköpa tusentals lantbruk, för att komma åt marken.

– Detta är kommunism till tänderna. Jag vet jag inte vad som är mer essentiellt för kommunismen än när staten kommer in och säger att den ska ta ifrån dig din egendom för allas bästa, säger Eva Vlaardingerbroek i NDT News. Så det är kommunism. Och det genomförs på en global skala. För detta är en mycket större agenda än bara den nederländska regeringen.

– Det är sant att regeringen vill ha böndernas land för att husera fler invandrare. Men det handlar också om att de följer en agenda kallad Agenda 2030. Det här är restriktioner och klimatregleringar som införs över hela världen. Vi drabbas hårdast just nu, och vi kanske är de första, men det är väldigt viktigt för andra människor att förstå att de kan drabbas härnäst.

Och globalisternas angrepp på jordbruken sprider sig redan, även till Sverige.

– Detta kommer påverka alla, eftersom det är en global agenda, påpekar Vlaardingerbroek. De vill att vi ska äta insekter. De vill att vi ska äta deras konstgjorda kött som de producerar. Så det är uppenbart att detta inte är något som bara kommer drabba det nederländska folket.

Läs också:

”Klimatfrågan den perfekta stormen för globalisterna” – vill styra världen och krossa fria bönder
Experten: INGA BEVIS koldioxid orsakar uppvärmning

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program