”Klimatfrågan den perfekta stormen för globalisterna” – vill styra världen och krossa fria bönder

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Människor i väst lever inte i verkliga demokratier, utan i ett globaliststyrt paradigm där oligarker i realiteten, i bakgrunden, försöker lägga under sig hela världen. Det är det ”kriserna”, som ”klimatfrågan”, egentligen handlar om, förklarar Lars Bern i Swebbtv.
– Globalismen är en förfärlig företeelse,säger han. Globalisterna har kontroll över alla medier. Alla stora medieföretag ägs av hypermiljardärer som styrs av samma intressen.

Det är i Swebbtvs senaste omvärldsanalys som Mikael Willgert och Lars Bern bland annat diskuterar Elsa Widdings framträdande i Sveriges Radio P1. Intervjun skapade starka reaktioner från mainstream-media, eftersom Widding fick uttala sig fritt.

”I intervjun med den klimat- och vaccinskeptiska SD-avhopparen får SR:s programledare svårt att hävda sig, och felaktiga påståenden sänds ut till lyssnarna. Man borde ha förutsett vad som skulle hända”, skriver Bonnierpressen i DN och påstår i rubriken att Sveriges Radio är ”dömt att misslyckas i intervjun med Elsa Widding”.

SR borde alltså ha förstått att Widding skulle uttrycka sina åsikter. Och så kan det ju inte vara.

Ett samtal mellan två personer är inte längre tillåtet i Sverige. Någon måste i efterhand tillrättalägga uttalanden om frågor som ”klimatet” och ”vaccinet”.

– Vi lever inte i en demokrati, påpekar Lars Bern i Swebbtv. De här nyliberala kretsarna, de globalistiska kretsarna, som styr hela västvärlden idag, vill inte ha demokrati.

– De är emot yttrandefrihet, påpekar han och fortsätter:

– Vad man ska ha klart för sig när det gäller klimatfrågan, är ju att det är den perfekta stormen för globalisterna. De här finanskretsarna, som utgår från den anglo-amerikanska oligarkin, vill ju ha makten i hela världen. De vill ha kontroll över hela jorden. De vill kunna äga allt på jorden. De vill inte ha några nationalstater. De skapar hela tiden olika globala organisationer, som de själva behärskar, och så försöker de styra världen med det. Och i centrum finns FN, som har ett enormt inflytande. Vi har även Världshälsoorganisationen, som i princip styrs av Bill Gates, en av dessa anglo-amerikanska oligarker.

– För att de ska kunna utöva och bygga sin maktposition behöver de globala frågor. Och då är klimatfrågan fullständigt idealisk. Det är därför man driver klimatfrågan, för att man med den ska kunna motivera globala beslut som åsidosätter nationalstaters suveränitet. Och det är precis det man är ute efter. Samma sak har man försökt med pandemin, men den är på väg att kraschlanda för det är ju fullständigt uppenbart att de här vaccinen man gett ut är livsfarliga. De gör mer skada än nytta. Och det får man ju inte heller säga, för då är man ”vaccinförnekare”.

Covidvaccinen är ”historiens absolut farligaste vaccin”, enligt Bern.

– Man har haft biverkningar av vaccin tidigare, men det är inget jämfört med vad man har från de här mRNA-vaccinen.

Att Elsa Widding lämnar SD, kan få stora konsekvenser för partiet, tror Lars Bern.

– De är ute på väldigt svag is. Det här kan gå riktigt käpp rätt åt helvete för SD, säger han.

– Att de ställde upp på det här med Nato är fullständigt hårresande. De hade inget mandat från sina väljare att göra det.

På tal om den så kallade klimatfrågan, har jorden gynnats av det klimat som uppstått på jorden sedan 1800-talet, förklarar Lars Bern.

– Den uppvärmning vi hittills haft har ju mest varit till fördel för klimatet på jorden. Vi ska komma ihåg att vi gått från en period med väldigt uselt klimat på jorden, fram till mitten på 1800-talet. Sen har det kommit en uppvärmning.

– Man utnyttjar skrämselpropaganda runt klimatet för att skapa globala institutioner. För att globalisterna ska få mer makt och nationalstaterna mindre. Det är bara det som det handlar om. En stor del av världen struntar i realiteten i den här omställningen. De pratar om den men de följer den inte. De fossila bränslena ligger stabilt på 80 procent av energiförsörjningen på jorden.

Nu har klimatalarmisterna gett sig på även det svenska jordbruket, med argument om kväve- och metanutsläpp.

– Det är ganska intressant. Det är återigen de globalistiska intressena, fortsätter Lars Bern. De utnyttjar hela tiden klimatet för att driva sina intressen. Vad är det de är ute efter? De är ute efter att vi inte ska ha bönder som producerar livsmedel. För bönder kan globalisterna inte kontrollera. De är självägande och fristående. De ska bort. Så bort med köttproduktionen. Gör köttet i fabrikerna. Vem kommer äga fabrikerna? Globalisternas jätteindustrier. Vem är det som investerar i dessa syntetiska köttfabriker? Jo, det är Bill Gates och hans kompisar. Det är ett sätt att ta den här marknaden ifrån bönder i olika länder.

Se hela programmet:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program