”Det äckliga vaccinet” förstörde hennes liv – fick hjärtproblem och sämre immunförsvar

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Existerar det egentligen någon nytta från de så kallade covidvaccinen för personer som är unga och friska? Det undrar 26-åriga Jasmin Hashim i en intervju med Swebbtv Granskar. Hon drabbades själv av allvarliga vaccinskador efter Modernas vaccin. Läkemedlet gav henne hjärtproblem och idag gör hon allt för att få ut det ”äckliga vaccinet” ur kroppen.
– Mitt immunförsvar, som tidigare var superbra, är ju verkligen försämrat, säger hon till Swebbtvs Jesper Johansson.

Jasmin Hashim ville egentligen aldrig ta det så kallade vaccinet mot covid-19 men gjorde det för att kunna studera i Frankrike, ett land som var helt besatt av vaccinpass.

– Jag levde ett så bra liv som det bara gick. Jag tänkte att jag inte behöver vaccinet. Varför ska jag ta ett vaccin mot något som mer eller mindre är en förkylning? Men jag kände mig indirekt tvingad att ta det. Annars hade jag inte kunnat slutföra min examen, och det ville jag göra. Alla i min omgivning som fick corona hade bara fått en influensa. Men jag ”tog en för laget”, som det hette. Jag tänkte inte att det kunde hände någonting, för det hade jag inte läst något om.

Men biverkningar var precis vad hon fick. Och allvarliga sådana.

Dagen efter sprutan ”började kaoset”.

– Jag fick hjärtrusningar, jättestark yrsel, illamående. Och det kom från ingenstans, säger hon i Swebbtv och fortsätter:

– Det var mycket obehagligt och chockerande. Jag hade aldrig varit med om nåt liknande. Jag har ju aldrig varit sjuk och har aldrig haft ont någonstans.

Först hävdade ambulanspersonalen att det kanske berodde på stress, trots att hon aldrig är stressad. Jasmin trodde inte ens själv att det var vaccinet. Men så fort hon tog en promenad kom starka hjärtklappningar som varade i flera timmar.

Till slut fastslog en läkare att det berodde på vaccinet.

Både Swebbtvs Jesper Johansson och Jasmin Hashim jämför massvaccineringen med en sorts global ”studie”. Hashim går så långt som att kalla vaccinerade för ”försökskaniner”.

Enligt Jasmin fick hon alltså inte ens veta att vaccinet kunde ge sådana skador som hon fick.

– Nej. Ingen av oss fick veta det. Detta var någonting vi fick veta i efterhand. Jag fick Modernas vaccin två veckor innan man stoppade det för alla som är under 30 år, och jag är 26.

– Vi är verkligen försökskaniner.

Och hon är extremt kritisk till att det inte informerades om biverkningar. Det talades bara om hur ”bra” de så kallade vaccinen är. Myndigheterna framhävde enbart den påstådda nyttan.

– Jag är jättekritisk till att man inte berättade om biverkningarna tidigare. Vad är risken, vad är nyttan?, säger hon och fortsätter:

– Existerar det egentligen någon nytta för oss som är unga och friska? Det här handlar inte bara om Sverige och Europa, utan om hela världen. Hela världen har fått samma vaccin, exakt samma vaccin. Är det inte lite märkligt att varenda person får samma vaccin? Vi är ju annorlunda människor, vi är olika. Men alla ska ta det, samtidigt. Det är knäppt. Och det var superviktigt att alla tog det. Man lade flera miljarder på att marknadsföra det.

– Men för vad skulle vi vaccinera oss? För en influensa som är farlig för riskgrupper och äldre?

Händelsen har gett henne en helt annan syn på forskning och svenska myndigheter.

– Finns ingen tillit alls till myndigheterna. De sade att detta var säkert och bra. Men sen när det väl hände något som inte var bra, fanns det ingen från myndigheterna som stöttade en.

– Det är otroligt provocerande när man ser på de här pressträffarna. De säger att det är lika många smittade bland vaccinerade som ovaccinerade. Det kommer hela tiden nya fakta som går emot vad de tidigare sagt. Det blir så tydligt att det som de säger inte stämmer.

Hon påpekar också hur onödigt det är att hon, som är så ung och tjänar mycket pengar, plötsligt får livet tvärbromsat – på grund av ett läkemedel hon egentligen inte ens ville ta.

– Hela min resa stoppas. Andras resor stoppas också. Så jag måste göra något åt det.

Enligt Jasmin Hashim var det inte en enda person i mainstream-media som var intresserad av att lyssna på hennes historia.

Idag, efter många månader, är Jasmin till viss del återställd, och hon har nu engagerat sig i den nystartade vaccinskadeföreningen ”Tala om det”.

Samtidigt är hon säker på att hennes immunförsvar har tagit skada av vaccinet.

– Mitt immunförsvar, som tidigare var superbra, är ju verkligen försämrat, säger hon. Jag har mycket oftare en sjukdomskänsla i kroppen som jag inte tidigare hade. Feber, ont i huvudet. En massa symtom. Värk i kroppen som jag aldrig haft. En gång i veckan känner jag att det är nåt i kroppen. Så det jag fokuserar på nu är att försöka stärka kroppen. Jag äter mycket vitaminer och äter rätt hela tiden. Jag dricker inte och röker inte. Jag äter inte socker. Jag försöker bara hjälpa kroppen komma ifrån det här äckliga vaccinet, som måste bort från kroppen.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program