Covidkonferens skrämde besökare – ”Det genetiska arvsanlaget modifieras”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Cirka 1.000 personer samlades i Stockholm i helgen för att lyssna på forskare och läkare med en alternativ syn på covid och de så kallade vaccinen. Swebbtv Nyheter var på plats vid Läkaruppropets covidkonferens.

I helgen arrangerades Läkaruppropets stora covidkonferens i Stockholm, där bland andra kardiologen Aseem Malhotra och vaccinforskaren Robert Malone deltog på plats.

Även Swebbtv var där.

Cirka 1.000 deltagare hade samlats för att lyssna.

Robert Malone talade om femte generationens krigföring, vilket enligt honom är det som sker idag och som är ett krig om information och perception.

– Kriget förs inte av arméer, utan i medvetandet på medborgarna, sade han.

Swebbtv talade med den brittiska genetikern Alexandra Henrion Caude.

– mRNA-vaccinen har varit ett misslyckande under de senaste 20 år som forskningen pågått. Inte ett misslyckande ur teknisk sunpunkt. Tekniskt har vi haft möjlighet att få cellerna att tillverka meddelandet som vi levererat till dem. Så tekniken har varit i sin ordning, så därför har man i ett tidigt skede talat om effektivitet. Men ur en hälsoaspekt. Från ett tidigt skede med nanolipidpartikeln kom biverkningarna, artiklarna blev som kataloger bestående av biverkningar. Vi visste att detta inte var en bra idé.

– Vi har tillräckligt med bevis för att förstå att vi faktiskt ändrar, modifierar det genetiska arvsanlaget för nästa generation. Så antingen vi eller nästa generation blir förändrade av detta mRNA, säger Alexandra Henrion Caude.

Swebbtv Nyheter pratade även med besökare på konferensen.

– Mitt intryck är att det som alla ni har talat om, som vi lärt oss via Swebbtv och andra, är hur mycket som stämmer, säger en av besökarna. Alla våra teorier, allt med immunitet, det finns inget som är så starkt som den egna immuniteten. Och att allt är totalt bluff alltså. Det är skrämmande att så många av de här teorierna blir besannade.

En läkare som som deltog säger att han blev djupt deprimerad.

– Det är mycket att smälta faktiskt. Men visst, det är positivt. Det är tunga ämnen som tas upp. Jag måste säga det. Jag har känt mig djupt deprimerad också av att höra mycket, säger han. Jag tror inte vi kommer kunna nå de här myndigheterna. Jag har gett upp det. Det är ju inte så att det inte kan förändras, men jag tror att förändringen ligger hos folket. Detta är ett uttryck för det, och sen kommer förhoppningsvis ringar på vattnet. Det är jag övertygad om.

SVT valde att inte rapportera från konferensen. När Swebbtv frågar varför, får vi svaret att ”konferensen inte motiverade journalistisk bevakning från oss”.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program