Covid INTE en pandemi av ovaccinerade: ”En patofysiologisk lögn”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Att covid skulle vara en pandemi av de ovaccinerade är en ”patofysiologisk lögn”. Det förklarar den amerikanske läkaren Ryan Cole. Naturlig immunitet är överlägsen eftersom de som haft sjukdomen får en bättre och bredare uppsättning av antikroppar, säger han.

Det var tidigare i år som läkaren Ryan Cole talade om skillnaden mellan immunitet från naturlig infektion och de så kallade vaccinen.

Han hävdar att vaccinen är negativt effektiva och alltså leder till snabbare infektion av omikron.

Cole förklarar också varför naturlig immunitet är mycket bättre. Detta beror, bland annat, på att de som haft viruset får speciella antikroppar mot framtida infektion, något även mikrobiologen Sucharit Bhakdi nyligen talade om i en intervju med Swebbtv.

– Vaccinen är negativt effektiva, säger Ryan Cole. Det betyder att du faktiskt får omikron i en snabbare takt. Det finns en anledning till det. Och detta är grundläggande immunologi. Alla har hört talas om antikroppar. Men det finns en speciell sort i dina tårar, näsa och mun som kallas sekretorisk IGA (immunglobulin A, vår anm). Det är små borstar i dina tårar. Om du haft en naturlig infektion så har du höga nivåer av dessa.

– Dessa små borstar i dina slemhinnor rensar upp virus snabbt. Men från vaccinet får du inte detta fysiologiskt. Så vi ser faktiskt att de vaccinerade bär på en stor mängd virus.

När det påstods att covid var en ”pandemi av ovaccinerade”, så var det en lögn, påpekar han.

En lögn som fick allvarliga konsekvenser i samhället.

– Den falsa konstruktionen från myndigheter att detta är en pandemi av de ovaccinerade, och att det är de ovaccinerade som står för smittspridningen, är en patofysiologisk lögn. De vaccinerade har stora mängder i näsa, tårar och mun. Vaccinet neutraliserar nämligen inte på de ställen i kroppen där viruset tar sig in. Så detta är väldigt viktigt. Därför är vaccinmandat absolut irrelevanta och måste försvinna över hela världen, betonar Ryan Cole.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program