”Bidenregimen” behandlade ovaccinerade som ”terrorister”, tycker rättsfilosof

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

USA:s president Joe Biden. © Foto: Official White House Photo by Adam Schultz/Public domain

Nu får ovaccinerade resa in i USA igen. Tidigare har man behandlats som en ”terrorist” om man inte injicerat läkemedelsindustrins extremt kritiserade så kallade covidvaccin. Det skriver den nederländska rättsfilosofen Eva Vlaardingerbroek i sociala medier.

Från och med idag fredag behöver flygresenärer inte längre visa upp bevis på att de är ”fullvaccinerade” mot covid för att få resa in i USA.

Detta är ett efterlängtat beslut, påpekar den nederländska rättsfilosofen Eva Vlaardingerbroek.

Men förbudet borde aldrig ha införts, anser hon. ”Vaccinet” skyddar inte ens mot smittspridning, och har av läkare kallats för det farligaste läkemedlet någonsin.

”Från och med idag kan ovaccinerade utländska resenärer ÄNTLIGEN komma in i USA igen. Det var en absolut skam att detta tvång infördes till att börja med, men det faktum att det varade så här länge – till och med tyrannen Trudeau upphävde sitt reseförbud för månader sedan – är helt häpnadsväckande”, hävdar Vlaardingerbroek i ett inlägg på Twitter och syftar alltså även på den kanadensiska premiärministerns hårda covid- och vaccinregler, som ledde till en frihetsrevolt bland lastbilsförare och andra människorättskämpar i Kanada i början av 2022.

Sedan berättar hon om sina egna erfarenheter att som ovaccinerad försöka resa in i USA.

”Jag kom in två gånger, med ett lagligt undantag tack vare många snälla människor som var villiga att hjälpa mig. Men även med dessa lagliga undantag, blev jag behandlad som en terrorist och blev till och med vägrad att gå ombord på ett plan tredje gången jag försökte – och kunde inte åka på flera månader tack vare Bidens regim.”

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program