”Bara dimridåer man sprider på det här jävla sättet” – Lars Bern om medias Nord Stream-teori

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Globalistmedias unisona nyhetsrappotering om att en ”pro-ukrainsk grupp” sprängde sönder Nord Stream och att en ”segelbåt” ska ha använts vid terrormbombningen är rent trams. Det är en pinsam dimridå för att dölja vad som verkligen hände, säger Lars Bern i Swwebbtvs senaste omvärldsanalys. Denna skenmanöver är i realiteten ”det slutliga beviset” på att ominösa intressen lyckas styra västvärldens medier, enligt Bern.
– Det är så amatörmässigt gjort att man skäms, påpekar han.

De senaste dagarna har mainstream-media dundrat ut en teori om att Nord Stream 1 och 2 bombades sönder av en ”pro-ukrainsk grupp”.

Under fredagen kunde man överst på SVT Nyheter läsa att sex okända personer ska ha använt en tysk segelbåt för att genomföra terrorbombningen.

Enligt Lars Bern är detta inget annat än en pinsam dimridå för att dölja det verkliga händelseförloppet, som den legendariska journalisten Seymour Hersh avslöjat, alltså att det var USA och Norge som genomförde attacken.

Hershs mycket detaljerade avslöjande tystades ner i mainstream-media. Det skrevs nästan ingenting. Men segelbåtsteorin, som kom efter att USA:s president Joe Biden på tu man hand utan någon pressträff träffat Tysklands förbundskansler Olaf Sholz, blåser man nu upp till max.

– Några dagar senare kommer det en fullständigt löjeväckande rapport om att det är sex ukrainare som har hyrt en vanlig båt, och gett sig ut till det här området och dykt och sprängt, säger Lars Bern. Det är hur lätt som helst att visa det är helt omöjligt att genomföra en sådan operation. Men detta förs fram. Denna idiotrapport får massiv medietäckning. Varenda stor tidning har den. SVT har den. Den finns med i alla stora tv-kanaler. Om det är något detta visar så är det hur våra medier är styrda av vissa bestämda intressen. Detta är det slutliga beviset.

– Det är för stora djup, men behöver backuputrustning för att dyka på de här djupen, och det krävs mycket stora sprängladdningar för att kunna spränga de här oerhört kraftiga rören. Att två små dykare i grodmansdräkter skulle kunna hantera det, på sådana djup, är bara löjeväckande.

– Det är så amatörmässigt gjort att man skäms.

Allt är rena fantasier, enligt Bern.

– Det är bara dimridåer som man sprider på det här jävla sättet. Och det lånar sig alla mainstream-medier i västvärlden till. Det är oerhört pinsamt. Oerhört pinsamt. Det går inte att lita på någonting som publiceras i dessa medier. Observera det.

– Detta har rafsats ihop för att på något sätt bemöta Seymour Hershs rapport, som man försökt förtiga, fortsätter Lars Bern i Swebbtv. Mainstream-media har ju gjort sitt ytterst för att den inte ska få uppmärksamhet. Men detta är så amatörmässigt gjort, och drar uppmärksamhet till just Hersh. Man ser ju det orimliga i det här.

Så hur kan medierna vara så samordnade i denna avledningsmanöver?

– De styrs av den angloamerikanska oligarkin, som har ägarkontrollen i media. Man skäms över att vår skattefinansierade public service lånar sig till detta. De är också helt styrda av samma intressen. Men Sverige är en gåta över huvud taget. Vi är ett lydrike under den här oligarkin.

– Seymour Hersh är en karriärjournalist, en av världens mest etablerade journalister. Han har gjort ett ordentligt gräv och pratat med människor som varit vittnen, och kommit fram till att det var USA som genomförde det här och fick hjälp av norrmännen. Norge har ju alltid som Nato-land stått USA väldigt nära, så det var inte särskilt förvånande.

Se hela programmet:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program