Att köpa vårt vin blir ett statement för yttrandefriheten

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Att köpa vårt vin blir ett statement för yttrandefriheten. Du kan med rak rygg och stolthet fråga efter Swebbtvs vin på Systembolaget inom någon vecka.

Vi släpper snart vårt högklassiga vin på Systembolaget, och redan innan försäljningen har startat drar EXPO igång sin kampanj mot vinet och mot Swebbtv.

Självklart försöker de få Systembolaget att stoppa försäljningen, men lyckligtvis finns där hederliga statstjänstemän som gör sitt jobb och inte låter sig skrämmas. (Ett råd: om du jobbar med oss och blir uppringd av EXPO angående Swebbtv, hänvisa till konfidentialitet och att du inte uttalar dig om kundrelationer.)

Naturligtvis hakar Bonnierpressen, Omni, MSN och andra gammelmedier på och sprider EXPO:s narrativ om att Swebbtv är en högerextrem sajt och att vi sprider felaktig information vilket bevisligen inte stämmer.

EXPO har bara ett syfte och det är att tysta debatten i frågor som ogillas av etablissemanget. De har i många år tystat debatten i migrationsfrågan och nu kan vi se resultatet med skjutningar och sprängningar dagligen.

Den sista tiden har deras uppdrag varit att tysta debatten om klimatet och vaccinerna med närmast löjeväckande påhopp. De saknar fullständigt kompetens inom dessa områden.

Nu försöker de stoppa försäljningen av Swebbtvs högklassiga rödvin som erbjuds till ett mycket bra pris.

EXPO hoppas kunna skrämma bort köparna. De vill att det ska kännas tveksamt att gå och fråga efter Swebbtvs vin.

Troligen glömmer EXPO att Swebbtv har en halv miljon återkommande tittare. Du är i gott sällskap! EXPO:s trams om högerextremism och rysskonspirationer är bara löjligt och genomskådas av våra tittare.

Vi har även många följare även bland Systembolagets personal, och att köpa vårt vin blir ett statement för yttrandefriheten. Du kan med rak rygg och stolthet fråga efter Swebbtvs vin på Systembolaget inom någon vecka.

Vi kan bara tacka för gratisreklamen, det här kommer bli riktigt bra!

Mikael Willgert
Chefredaktör

PS. Swebbtv Organic Wine kan beställas från 22 maj kl.10.00 på Systembolaget
Ordernummer: 52739

https://expo.se/2023/05/hogerextrem-sajt-lanserar-vin-pa-systembolaget

https://www.msn.com/sv-se/nyheter/inrikes/h%C3%B6gerextrem-sajt-sl%C3%A4pper-vin-p%C3%A5-systembolaget/ar-AA1aJFsd

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program