”Elbilar är djävulens påfund” och ”det finns ingenting bra med vindkraft”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Det finns ”ingenting bra med vindkraft”, de är rentav ”vidriga”, förklarar Katerina Janouch i Swebbtv. Och elbilar är inget annat än ”djävulens påfund”, anser hon.
– Det här gröna är en riktigt pest för hela Europa, säger hon i Katti Special.

Det är i veckans Katti Special i Swebbtv som författaren Katerina Janouch går till hårt angrepp mot klimatfanatikerna och deras idéer, som enligt experter är ett komplett påhitt.

– Ni förstör människors liv, säger Janouch. Ni förstör svensk landsbygd. Ni propagerar för miljöfarliga och djurdödande vindkraftverk som är fullständigt ineffektiva och som förstör Sveriges fungerande energiförsörjning.

– Det här gröna är en riktigt pest för hela Europa. I Tyskland har de gröna varit otroligt tongivande. Kärnkraften är fossilfri och ren energi, men den lägger man ner och ersätter med brunkol som förstör miljön, och med vindkraft. I norra Tyskland, där jag kört bil, har jag sett skogar av dessa vidriga vindkraftverk. De står som stora monument, som något slags kors över mänskligheten, de står som ett bevis på att civilisationen är på väg att gå under. Naturen blir förstörd, miljön blir förstörd, fågelliv dör, insikterna dör. Och vad få vi? Ingenting i princip. En opålitlig energikälla som är extremt ineffektiv och jättedålig.

Enligt Janouch planeras det nu att byggas hela kuster med dessa ”vidriga vindkraftverk”.

– Man förstör marin miljö. Det finns undersökningar som visar att detta är väldigt, väldigt skadligt. Vi vet inte ens konsekvenserna. Dessutom står de bara i max 25 år. Det är enorma cementblock. Det är dåligt på alla, alla, alla sätt. De fryser till, de fungerar inte, de måste hela tiden lagas, man måste spruta glykol på dem för att avfrosta dem, de kostar massa pengar, de går inte att återvinna. Sen ligger de i jorden och sprider miljögifter. Det finns ingenting bra med vindkraft. Men vi har Miljöpartiet som propsat för att det här ska bli framtidens energikälla för Sverige, och det är så skadligt.

– Sen har vi det här med elbilar, som man försöker tvinga på folk, fortsätter Katerina Janouch i Swebbtv. Elbilar är ju verkligen djävulens påfund. Jag förstår inte ens hur vi ska kunna leva med de här elbilarna. Att vi har en del elbilar, absolut. Men att man ska förbjuda bensin- och dieselbilar, att man helt ska ta bort och fasa ut dem. EU har bestämt det här. Det är ju mycket Miljöpartiets påverkansoperationer som ligger bakom detta.

Se hela programmet:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program