Anti-globalistisk toppmilitär hoppfull: ”2023 blir historiskt – glad att jag lever”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Michael Flynn. © Foto: U.S. Air Force photo by Staff Sgt. Jonathan Lovelady/Public domain

2023 kommer bli ett ”historiskt” år för frihetskampen i västvärlden. Det tror den amerikanska toppmilitären Michael Flynn, en av frontfigurerna i den antiglobalistiska kampen. Han är glad att han lever och får se detta, påpekar han.

Det råder dystra tider, kan tyckas. Inflation, höjda räntor, fortsatt vaccinhysteri, krig, alarmistiska globalister – och en ny svensk högerregering styrd av klimatalarmism.

Men den berömda, högt dekorerade idag pensionerade generallöjtnanten Michael Flynn, som tidigare uppmanat till kamp mot ”den globalistiska eliten”, ser med hopp på framtiden.

– Folk överallt engagerar sig i fredliga protester mot den globalistiska eliten. Vi uppmuntrar människor överallt att ena sig. Stå upp och tala ut, sade han i somras.

I en ny intervju ser han så ljust på framtiden att han säger att han är glad att han lever. För han vill uppleva vad som komma skall.

– Om de inte var oroliga skulle de inte agera som de agerar. De är oroliga eftersom vi inte kommer ge upp. Vi kommer vara där ute och slåss.

Michael Flynn, som är en del av den politiska rörelsen ”ReAwaken American Tour” – som vill se en ”Great Awakening” (stort uppvaknande) i stället för globalisternas ”Great Reset” – uppmanar det amerikanska folket att göra sig redo för demonstrationer.

– För tro mig. Det kommer komma en tid, kanske inom de närmaste sex månaderna, ett år eller två, då vi behöver folk som samlas, fortsätter han.

– Det är centralt att vi förstår våra rättigheter, och att vi förstår vilka vi är som amerikanska medborgare. Vi kommer att ena oss. Så gott nytt år alla. Jag är uppeldad inför det nya året. 2023 kommer bli historiskt! Jag är glad att jag lever.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program