Alla visste vad Epstein gjorde – men ingen stoppade det: ”De var rädda för honom”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Vad pedofilmiljardären Jeffrey Epstein sysslade med var ingen hemlighet. Men han hade, av någon anledning, så mycket makt bakom sig att det under många år saknades en juridisk aspekt för att kunna sätta dit honom. ”De var rädda för honom”, förklarar Cindy McCain under en konferens om människohandel.

Det var under ett samtal om människohandel och slaveri vid en konferens i Florida 2020 som affärskvinnan Cindy McCain, tidigare gift med senatorn John McCain, bland annat pratade om pedofilmiljardären Jeffrey Epstein.

Hur kommer det sig att dessa pedofiler kommer undan med det? Tydligen verkar det finnas så mycket makt bakom dem att till och med människor inom rättsväsendet är rädda för dem.

En åhörare påpekar för McCain att det finns en ”oåtkomlig” maktelit i dessa pedofilringar.

Så hur kommer man åt dem?

– Epstein gömde sig helt öppet, svarar hon. Vi kände alla till honom. Vi visste alla vad han gjorde, men vi hade ingen juridisk aspekt som tänkte gå efter honom. De var rädda för honom. Av någon anledning var de rädda för honom.

Till slut kunde dock inte hans nätverk rädda honom. I stället dog han 2019, troligen mördad.

– Jag hoppas han är i helvetet just nu. Han förtjänar att vara det. En flicka från min dotters gymnasieskola var ett av hans offer. Så nära hemmet kom detta för oss, säger Cindy McCain.

Relaterat:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program