”Dödshot, avföring och döda djur i brevlådan” – livet i PK-diktaturen Sverige

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Peter Dalle. © Foto: Egon Eagle (Public domain)

I dagens Sverige får man bara ha ”politiskt korrekta åsikter”. Det berättar den folkkära komikern och skådespelaren Peter Dalle i en intervju med Joakim Lamotte. Dalle berättar ”för första gången om att få dödshot, avföring och delar av döda djur i brevlådan”, skriver Lamotte, som sedan en tid tillbaka återvänt som journalist. Båda har blivit dödshotade.

Det är i en intervju med journalisten Joakim Lamotte som komikern Peter Dalle talar ut om hur det är att verka i det politiskt korrekta Sverige.

– Det har blivit så snurrigt att det går inte att prata om nånting. Vi har fått en press- och ett medielandskap som… De frågade om jag ville bli sommarpratare i år, men jag tackade nej till det just på grund av skälet att det går inte att säga nånting, för då får du bara ett helvete. Efter ”Metoo” så är det som att proppen gått ur på alla håll och kanter. Det finns ingen heder till nånting, utan du ska ha politiskt korrekta åsikter och de blir ju ganska ointressanta.

Vad är faran om man pratar mer öppet?, undrar Joakim Lamotte.

– Ja, du kan bli hotad till livet.

Lamotte berättar då att han blivit just det många gånger.

– Det har jag också, säger Dalle. Det har skett vid flera tillfällen.

”Peter Dalle berättar för första gången om att få dödshot, avföring och delar av döda djur i brevlådan. Och varför han i år tackade nej till att sommarprata pga det politisk korrekta samtalsklimatet”, skriver Joakim Lamotte i sociala medier.

Lyssna på delar av intervjun HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program