Klimatskräcken en gigantisk ”gaslighting”, enligt politiker

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Foto: Swebbtv arkiv

Globalisterna försöker bryta ner människor mentalt med sina galenskaper och hysteriska ”kriser”. Klimatkrisen är en form av hänsynslös ”gaslighting”, en manipulation av människors verklighetsuppfattning, förklarar politikern Christine Anderson i en intervju med Christopher Wedick.

”Klimatkrisen”, covid och andra så kallade kriser är en form gaslighting, alltså en sorts psykisk misshandel där människor ska brytas ner och förneka sin egen verklighetsuppfattning.

Det säger den tyska EU-parlamentarikern Christine Anderson i en intervju.

– De skapar kriser… Men de är mer förkastliga än så. De gaslightar folk att tro att vi måste göra detta för den större saken. Så vi måste rädda planeten. För om vi inte gör det kommer vi alla att dö. Nu har de till exempel kommit på att kor rapar och fiser. Det har de gjort i tusentals år men nu plötsligt så är det ett problem för vår planet. Så man måste slakta halva boskapen.

– Det handlar inte om klimatet. Det handlar inte om att rädda planeten. Det handlade heller aldrig om vår hälsa, fortsätter hon.

Det är bara ord och narrativ, påpekar hon.

– Som vi matas med för att vi ska följa den agenda de driver just nu. Det är bokstavligen gaslighting av människor. Man förråder dem.

– Aldrig någonsin i mänsklighetens historia har det funnits en politisk elit som verkligen bryr sig om människors välbefinnande. Det har aldrig hänt. Så varför skulle det vara annorlunda nu? Det är inte annorlunda. Verkligen inte, säger Christine Anderson.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program