”2000 Mules” – ny dokumentär påstås visa enormt fusk i valet 2020

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

En ny dokumentärfilm kallad ”2000 Mules” hävdar att det skedde ett enormt valfusk i presidentvalet i USA 2020. Så enormt att utgången påverkades.

Det är dokumentärfilmaren Dinesh D’Souza som tillsammans med den så kallade valintegritetsgruppen True the Vote släppt en ny film kallad ”2000 Mules” som påstås visa avgörande valfusk i det amerikanska presidentvalet 2020.

Tusentals ”mulor” ska ha skördat hundratusentals röster åt Joe Biden och systematiskt dumpat dem i ”dropboxar” på natten.

Filmen avslöjar ett ”utbrett, koordinerat väljarfusk i valet 2020” tillräckligt för att förändra resultatet, hävdas det på filmens hemsida.

Dokumentärfilmarna lyckades avslöjas valfusket genom så kallad geospårning från en databas med 10 biljoner mobiltelefonpingningar.

Utifrån detta kunde man sedan få tag på filmbevis från de övervakningskameror som delstaterna själva installerat vid inlämningslådorna och avslöja ett ”utstuderat nätverk av betalda professionella operatörer som kallas mulor som levererar bedrägliga och illegala röster till inlämningsboxar i de fem nyckelstater där valet avgjordes”, förklarar man på sin sajt.

Det ska alltså ha varit så mycket ”fusk” i flera avgörande delstater i USA – så kallade ”nyckelstater” – att man lyckades ge vinsten åt Joe Biden.

– Det täcker inte allt fusk, men det täcker tillräckligt mycket fusk, säger Dinesh D’Souza.

Att skörda valsedlar på det sätt som sker enligt avslöjandet är inte regelrätt, påstås det. ”I ingen delstat i Amerika är det lagligt för ideella organisationer att samla in valsedlar och betala mulor för att lämna dem i dropboxar”, sägs det i filmen.

– Det råder ingen tvekan om att det här var organiserad brottslighet. Det var för kontrollerat. Det var för mycket likhet mellan de alla och hur de gjorde det, och var pengarna kom ifrån, säger Gregg Phillips, en av dem som arbetat med avslöjandet, till OAN News.

Även Donald Trump har kommenterat filmen:

– Joe Biden fick inte rösterna, men han fick valsedlarna, säger han under ett kampanjmöte.

”Vänstern vet att ’2000 Mules’ är den rykande pistolen. Den förstör myten om det ’säkraste valet i historien’. Den visar på ett koordinerat bedrägeri av Demokraterna. Den bekräftar den utbredda misstanken att Trump vann. Inte konstigt att skurkarna är desperata – desperata! – att stoppa den här filmen”, skriver Dinesh D’Souza på Twitter.

Dokumentären har skapat mycket starka reaktioner i sociala medier. Folk tolkar nämligen filmen som att Demokraterna systematiskt fuskade till sig valsegern.

Men så kallade ”faktakontrollanter” har redan börjat kritisera filmen, och hävdar bland annat att den gör falska antaganden utifrån telefonspårningsdata.

Se klipp ur filmen HÄR. Se hela filmen HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program