Woody Harrelson hyllas – skämtade om vaccinjättarnas makt

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Woody Harrelson © Foto: Pearl Harbor Aviation Museum (CC BY 2.0)

Den amerikanska skådespelaren Woody Harrelson skämtade om läkemedelsindustrins makt under ”pandemin”. I media påstås det att han sprider ”konspirationsteorier”. Men detta är inte första gången som 61-åringen uttrycker sig kritiskt om vaccinindustrin.

Woody Harrelson har lyft en ”populär konspirationsteori” om covid i underhållningsprogrammet Saturday Night Live, som Washington Post uttrycker det.

Enligt tidningen hänvisade han till en ”genomgående konspirationsteori att läkemedelsföretag kontrollerar regeringen och media och att de tvingar allmänheten att ta onödiga vaccin”.

Så vad var det Woody Harrelson sa i SNL?

Följande:

”Ok. Så filmen går så hår. De största drogkartellerna i världen går samman och köper upp all media, och alla politiker, och tvingar alla människor i världen att stanna inlåsta i sina hem, och folk kan bara komma ut om de tar kartellens droger och fortsätter ta dem om och om igen.”

”Jag skulle kasta borta detta manuskript. Jag menar, vem skulle tro på en så galen idé?”, fortsatte Harrelson sarkastiskt – för det är ju så många anser att ”pandemin” egentligen gick till.

Woody Harrelson har även tidigare gått till angrepp mot läkemedelsindustrin i ett samtal med komikern och programledaren Bill Maher.

– De sista jag skulle lita på när det gäller min egen hälsa är Big Pharma och den stora staten, säger den berömda skådespelaren där. För ingen av dem känns som vårdande entiteter. De bryr sig bara om profit. Ivermektin förvandlades till ett lugnande medel för hästar. Hydroxyklorokin förlöjligades, och det fanns bara en sak som skulle fungera, och det var vaccinet.

– På grund av detta, tjänade man miljarder dollar.

Se hela SNL-klippet HÄR.
Se Bill Maher-klippet HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program