Widding kräver att L förklarar sig: ”Vem anser man förnekar förintelsen?”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Riksdagsledamoten Elsa Widding kräver nu att de som påstår att hon ger stöd åt ”förintelseförnekare” förklarar sig. Samtidigt blir hon på nytt attackerad.

Under måndagen meddelade riksdagsledamoten Elsa Widding att hon lämnar Sverigedemokraterna. Detta efter att hon blivit påhoppad av bland andra regeringsmedlemmar sedan hon deltagit på en kunskapskonferens i Norge om ”vaccinet”.

Widding, som nu blir politisk vilde i riksdagen, anser att hon inte fått stöd av sitt tidigare parti, Sverigedemokraterna.

Hon ser mycket allvarligt på den häxjakt hon utsatts för, och kräver svar.

”Liberalerna måste nu förklara på vilket sätt jag ger stöd åt förintelseförnekare? Vem anser man förnekar förintelsen av deltagarna på konferensen? Om vi låter utbildningsministerns övergrepp bara passera, så som ledaren för Bulletin förordar, vad kommer då härnäst?”, skriver Elsa Widding på Twitter idag.

På tisdagen blir Widding på nytt angripen, denna gång i en ledare på den skandalomsusade sajten Bulletin, som bland annat påstår att hennes roll i riksdagen blir meningslös, trots att hon efter höstens val enkelt skapade stor medial uppmärksamhet bara genom att tala i riksdagen.

Bulletin tycker att hon ska lämna riksdagen. Enligt Bulletin är riksdagen nämligen till för att stifta lagar, inte för att bilda opinion.

”Vill man vara lite elak så kommer hon bli en politisk influenser betald av riksdagen. Widding säger sig stanna i riksdagen för sina väljares skull. Det är trams. Det hon kommer att åstadkomma är inget, utan den tappade rösten kommer att försvaga regeringen och Sverigedemokraterna. Hon skämmer ut sitt tidigare parti och visar ännu en gång att Sverigedemokraterna måste hantera sin rekrytering till riksdagen. Vill hon stödja sina väljare så lämnar hon riksdagen och låter någon annan ta över”, skriver Bulletins ledare.

Utbildningsministerns tidigare inlägg på Twitter:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program