WHO-filmen: Vaccinkritiker en ”dödande kraft globalt” – kräver ”politisk lösning”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Världshälsoorganisationen, WHO, har publicerat en film i sociala medier som fått många att tappa hakan. I filmen liknas vaccinkritiker vid högerextrema, anti-vetenskapliga massdödare och det efterfrågas ”politiska lösningar” på det så kallade problemet. Men klippet tas inte emot väl. Upprörda röster kallar det för ”hat”, ”desinformation”, och en person undrar när WHO förvandlades till ”dödsängeln”.

Det är på Twitter och Facebook som det globalistiska FN-organet Världshälsoorganisationen, WHO – som finansieras av Bill Gates – publicerat ett häpnadsväckande filmklipp där vaccinkritiker jämförs med en massdödande grupp högerextremister.

– Vi måste inse att antivaccinaktivism, som jag faktiskt kallar för anti-vetenskaplig aggression, nu har blivit en stor dödande kraft globalt. Under covidpandemin i USA förlorade 200.000 amerikaner livet i onödan på grund av att de vägrade ta ett covidvaccin, även efter att vaccin blev allmänt tillgängliga, sägs det i filmen.

Samtidigt varnas det för att kritik mot vaccin nu växer runt om i världen.

”Antivetenskap” dödar fler människor än vapenvåld och terrorism, påstås det samtidigt som en stod bild på en döskalle visas i klippet.

Filmen fortsätter:

– Nu expanderar antivaccinaktivismen över hela världen, även till låg- och medelinkomstländer. Det är en dödande kraft. Antivetenskap dödar fler människor än sådant som vapenvåld, global terrorism, kärnvapenspridning eller cyberattacker. Och nu har den blivit en politisk rörelse. I USA är den kopplad till extremism hos extremhögern. Samma sak i Tyskland. Så detta är ett nytt ansikte av antivetenskaplig aggression. Vi behöver politiska lösningar för att ta itu med detta.

Men filmen, som officiellt avslutas med WHO:s namn och logga, har dock inte blivit särskilt väl mottagen. Den uppfattas som rent hat.

”Denna hatretorik mot grundläggande kroppslig autonomi får er att framstå som korrupta och djupt oetiska”, skriver en användare på Twitter.

”Det här är en avskyvärd tweet. WHO borde inte arbeta för att undergräva grundläggande mänskliga rättigheter och demokrati”, påpekar en läkare.

”Ni borde skämmas för att ni sprider detta skitsnack. Ni är källan till desinformation… Frågan är varför ni hatar människor och när blev WHO dödsängeln?”, skriver en annan.

”Ett gäng icke-valda galningar dikterar världens hälsopolitik. Vad kan gå fel?”, skriver en användare på Facebook.

”Ni har haft fel om nästan allt som har med covid att göra, och nu håller ni på med det här. Lycka till med det”, säger ytterligare en.

”WHO borde avskaffas”, heter det också.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program