Ville inte ta ”vaccinet” – satte på sig armprotes

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Italienaren Guido Russo, 57, ville inte ta det så kallade vaccinet mot covid-19. Men under Italiens rådande ”coronadiktatur”, som kritiker kallar det, behöver man covidpass för att få arbeta. Så han gick till vaccinationscentret med en armproteser, uppger Metro. Polis tillkallades och tilltaget rubriceras som bedrägeri. Samtidigt införs ännu mer brutala covidregler i landet.

Det var Guido Russo, en tandläkare i Italien, som försökte kringgå landets mycket hårda covidpolitik genom att vaccinera sig – utan att egentligen vaccinera sig.

Detta genom att gå till vaccinationscentret med armproteser, som han köpt på Amazon.

Syftet var att få ett covidpass, som nu krävs för att kunna fungera i samhället, utan att injicera substansen i sin kropp.

– När han blottade sin axel insåg jag att färgen på hans arm var konstig, säger sjuksköterskan Filipa Bua till La Republica.

När tilltaget upptäcktes ville Guido Russo att sköterskan ändå skulle injicera honom i fejkarmen, vilket hon dock inte gjorde.

Russo, som försvarat sitt agerande med att han behöver covidpasset för att kunna jobba och få en inkomst, ska nu ha förlorat sin licens som tandläkare, skriver Metro. I Italien krävs det att man ”vaccinerat” sig mot covid för att få arbeta, enligt tidningen.

Händelsen rubriceras som bedrägeri.

Italien har likt Sverige och många andra länder vidtagit djupt odemokratiska och diskriminerande så kallade åtgärder mot covid-19 och bland annat infört covidpass, trots att det brister i vetenskapligt underlag och inte har någon betydande effekt mot smittan. Utbrott av covid-19 sker nu bland fullvaccinerade, eftersom ”vaccinen” inte hindrar infektion. Idag den 6 december inför Italien ännu mer brutala coronaregler. Covidpassen utökas till att gälla ytterligare verksamheter, däribland kollektivtrafiken. Den som försöker åka kollektivt utan vaccinpass får saftiga böter, något som redan drabbat vissa. I Rom måste människor bära munskydd utomhus på populära shoppinggator.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program