Vill lösa Sveriges problem med nytt skattesystem – man kan ”beskatta folk precis dit man vill ha dem”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

För att lösa Sveriges problem behövs ett nytt skattesystem där den växande tärande sektorn assimileras in i den närande sektorn. Lösningen heter kapitationsskatt, säger nationalekonomen Hans Jensevik i Swebbtv.

Det är i det senaste avsnittet av Swebbtv Vetenskap som nationalekonomen Hans Jensevik bland annat jämför dagens ekonomiska kris med tidigare.

Sverige har allt mer utvecklats en tudelad ekonomi med en växande tärande sektor och en minskande närande sektor.

Landet går en väldigt mörk framtid till mötes, hävdas det, med ett framväxande klamsamhälle, vilket till slut gör det omöjligt att upprätthålla välfärdssamhället.

– Vi blir ju som Iran. Och vill vi leva så? Klanländerna är inte välfärdsländer, för de har ju ingen rättsstat. Utan de lever i klanplatser, som ligger i strid med varandra.

Bakom det brutala gängvåldet i Sverige finns detta klansamhälle. I ett vidare perspektiv är detta inte bara en strid mellan utländska klaner utan en sorts terrorism ”i ett inbördeskrig mot den svenska klanen, den svenska urbefolkningen, så som de ser det”, enligt Jensevik.

Det är en attack på Sverige.

– Javisst. Det är bara en tidsfråga innan de råkar på allvar i luven med den svenska klanen. För den svenska klanen skyddas än så länge av 21.000 poliser. Men det är ju inte mycket att ha om deras våldskapital… när de är 100.000 islamister som har programmet att ta makten i Sverige.

Men Hans Jensevik påstår att han har en lösning på problemet, som bygger på att man förändrar skattesystemet och inför så kallad kapitationsskatt, eller huvudskatt. Enligt Jensevik kan man nämligen ”beskatta folk precis dit man vill ha dem”.

– Den skatt man ska använda är kapitationsskatt, skatt per huvud, eller ”poll tax”, säger han.

Skatten är inte inkomstbaserad, utan alla betalar samma.

– Vill man alltså, med den duala ekonomi vi har med en tärande sektor som vi försörjer och en närande sektor där huvuddelen av den svenska urbefolkningen finns, då ska man alltså försöka se till att assimilera den här tärande sektorn i den närande. Och det gör man med en skatt per invånare per dag som är fri i från all inkomstgradering och hänsyn. I Sverige skulle den vara, för alla mellan 18 och 64 år, 500 kronor per dag fem dagar i veckan, 42 veckor per år.

För då ”skulle de inte ha något annat att göra än att gå och jobba och betala skatten”.

– Det här bli ju en breddad skattebas, påpekar han. Alla får lägre skatt. Det är det som är viktigt.

Som det fungerar idag ”betalar den närande delen otroligt mycket mer skatt än den egentligen skulle behöva”, förklarar han i Swebbtv.

Se hela programmet:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program